Horoscop 2 decembrie 2019. Două zodii fac sacrificii azi


Horoscop 2 decembrie 2019. Două zodii fac sacrificii azi

Ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte.


In articol:

Horoscop 2 decembrie 2019. Se anunță o zi extrem de interesantă pentru mai multe zodii. Două dintre ele fac sacrificii mari azi, pentru cei dragi. Iată ce spune astrolgul pentru fiecare zodie în parte:


BERBEC

Nu ţine cont de anturajul nepotrivit în care nimereşti azi, pentru că vor încerca să te influenţeze cu tot felul de motive de frică, de suspiciune, de

nesiguranţă, deşi tu eşti plin de energie şi gata de orice aventură. Foloseşte-te de acest bagaj imens de bună dispoziţie şi de chef de acţiune pentru a te apuca de ceva important, constructiv, fără să asculţi argumentele nefaste care vin de la cei care îţi ţin companie. Ei spun nu la orice, se tem de orice pas, nu au încredere în rezultatele spre care te îndrepţi şi, la urma urmei, nu au încredere nici în tine, deci ţi-ar fi mult mai bine fără asemenea tovarăşi negativişti!

TAUR

Deşi ai fi tentat
să spui că nimic nu se mai mişcă şi eşti prins într-un punct mort, probabil nu vezi toate semnele pozitive care ţi se lasă în cale ta. Învață să înţelegi semnele, coincidenţele, aşa zisele întâmplări, dar care, de fapt, nu sunt deloc întâmplătoare, deci de ce nu le vezi şi pe cele care îţi arată ieşirea din acest impas? Fă puţină linişte în mintea ta, pentru că acolo e o voce secretă care îţi atrage atenţia asupra unei direcţii, îţi insuflă o anumită atitudine, îţi inspiră o idee salvatoare, dar nu le poţi descoperi cât timp eşti nervos, agitat, stresat, prins în iureşul unor evenimente negative. Detaşează-te şi observă semnele: sunt suficiente!

GEMENI

Nu te poţi supăra azi pe nimeni, oferi necondiţionat iubire, prietenie, ajutor, fără să aştepţi nimic înapoi. E o atitudine nevinovată, de copil care se dedică tuturor chiar şi fără să merite, dar tu continui să oferi altruist până la Dumnezeu, să te sacrifici cu dragă inimă, conştient că asta face parte din modul tău de a fi fericit.
Tu nu poţi fi azi nici egoist sau invidios, nici distant sau indiferent, ci îţi deschizi inima, braţele, uşa, poate şi portofelul, doar pentru a salva, în felul tău pe cineva. Nu contează că nu-ţi cere ajutorul: tu i-l dai oricum pe gratis!

Citeste si: Horoscop 2- 8 decembrie 2019. Trei zodii trebuie să evite discuții aprinse, riscă să piardă TOTUL

Citeste si: Zodiile care vor fi trădate în luna decembrie! Vor trăi durerea supremă

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru 1- 7 decembrie 2019. Trei zodii au mari probleme în dragoste, două își pot pierde locul de muncă!

RAC
Dacă îţi agăţi toate speranţele de un singur cârlig şi acesta nu se dovedeşte a fi cel mai potrivit pentru nevoile tale, ai putea aluneca spre depresie, dar nu! Ştii vorba aceea: nu juca tot pe o carte, nu-ţi pune toată ouăle într-un singur coş, deci nu investi toată energia într-un singur scop, când există mii de variante posibile în jurul tău care merită valorificate. Priveşte pe cât de multe căi ai putea evolua, deci nu te crampona de una singură. Ai putea fi decepţionat când vei vedea că acel unic scop nu este posibil, în timp ce alte câteva zeci au trecut pe lângă tine fără să le valorifici. Fii deci deschis la alternative, la opţiuni, la schimbări rapide de macaz pe parcurs, savurând acel belşug de idei şi de soluţii care ţi se revarsă în cale!

Nativii zodiei Fecioară descoperă că sunt folosiți de cei din jur

LEU
Fii intransigent şi nu permite nimănui să se abată de la reguli, ca nu cumva să ai tu de suferit de pe urma eventualelor lor erori. Ia legea în mână şi fă-o pe justiţiarul acolo unde e nevoie, pentru că azi adevărul e de partea ta. Poţi demasca pe cei care nu respectă legile, pe cei care au minţit sau ţi-au înşelat încrederea, dar numai tu decizi dacă măsurile pe care le iei sunt categorice sau încerci să fii mai blând. Unde-i lege nu-i tocmeală, şi la fel te comporţi şi tu cu cei pe care-i consideri vinovaţi.

FECIOARĂ

Cel mai bun scut protector e inima, pentru că de acolo îţi parvin avertismentele cele mai eficiente. Vei simţi imediat dacă cineva umblă cu cioara vopsită pe lângă tine, dacă încearcă să se folosească de bunătatea ta în scopuri egoiste, dacă ţi se bagă pe sub piele cu linguşeli şi minciuni doar pentru a obţine ceva de la tine. De fapt, el vede cât de deschis eşti şi cât de dornic să oferi prietenie încât ar putea încerca să profite de bunăvoinţa ta, dar nu te laşi tu păcălit aşa de uşor. Citește continuarea pe acvaria.com.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Zodiile care se despart până la sfârșitul anului! Se termină totul

Veste tristă! Ce s-a întâmplat cu marea actriță Carmen Tănase!

Zodiile care vor fi trădate în luna decembrie! Vor trăi durerea supremă

Horoscop 2 - 8 decembrie 2019. Trei zodii trebuie să evite discuții aprinse, riscă să piardă TOTUL

Horoscopul anului 2020. Astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu, predicții și avertizări pentru nativii zodiilor Capricorn, Vărsător, Pești!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Concurs

MANGO: Cu ce îl poți mânca?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din (auxiliare)
Parteneri