Zodiile care vor fi trădate în luna decembrie! Vor trăi durerea supremă


Vor curge râuri de lacrimi în decembrie.


In articol:

Luna decembrie vine cu mari decepții pentru două zodii, care vor primi o mare lovitură de la viață chiar la final de an. Iată care sunt zodiile care vor fi trădate în luna decembrie.

Nativii zodiei Taur se trezesc la final de an cu o mare surpriză în viața personală, însă această surpriză nu va fi una plăcută.

Preocupați de viața profesională și să încheie anul pe plus, vor neglija complet ceea ce se întâmplă în viața lor, iar cea mai dragă persoană îi va trăda.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru 1- 7 decembrie 2019. Trei zodii au mari probleme în dragoste, două își pot pierde locul de muncă!

Citeste si: Zodiile care se despart până la sfârșitul anului! Se termină totul

Citeste si: Horoscopul anului 2020. Astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu, predicții și avertizări pentru nativii zodiilor Capricorn, Vărsător, Pești!

Fie că este vorba despre o aventură mai veche ori de o aventură care va începe în luna decembrie, viața Taurilor va fi dată peste cap și toată situația le va schimba viața și perpectivele la 180 de grade. Cine nu știe să întrețină magia dragostei, o va pierde definitiv în această lună, așa că nativilor zodiei Taur li se recomandă să fie ceva mai atenți la partenerii lor de viață și să își facă ceva

mai mult timp pentru a petrece cu cei dragi.

Nativii zodiei Balanță, sfătuiți să nu uite de promisiunile pe care le fac

Cât despre nativii zodiei Balanță, luna decembrie vine cu o mare lovitură pentru aceștia. Pentru că sunt extrem de indeciși, acest lucru le va afecta viața personală. Cei care nu au curajul să facă pași în relație și țin lucrurile pe loc riscă în luna decembrie să rămână singuri și neconsolați, deoarece răbdarea partenerilor ajunge la limită.

Fie că este vorba despre întemeierea unei familii, despre o mutare ori despre apariția unui copil în cuplu, dacă aceste lucruri vor fi amânate, partenerii nativilor Balanță își vor face bagajul și vor pleca, fără să se uite în urmă.

De asemenea, Balanțele nu ar trebui să uite de promisiunile pe care le fac celorlalți, căci totul se întoarce împotriva lor.


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 29 noiembrie 2019. Două zodii pot pierde bani azi

Previziuni șocante! Ce vor păți, în curând, Prințul Harry și Meghan Markle

Horoscop Mariana Cojocaru 1 - 7 decembrie 2019. Trei zodii au mari probleme în dragoste, două își pot pierde locul de muncă!

Zodiile care se despart până la sfârșitul anului! Se termină totul

DESCOPERĂ: La ce temperatură se coace cozonacul

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

DESCOPERĂ: Secrete pentru un COZONAC pufos

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri