Horoscop Mariana Cojocaru 1 - 7 decembrie 2019. Trei zodii au mari probleme în dragoste, două își pot pierde locul de muncă!

Horoscop Mariana Cojocaru 1 - 7 decembrie 2019. Trei zodii au mari probleme în dragoste, două își pot pierde locul de muncă!
Horoscop Mariana Cojocaru 1 - 7 decembrie 2019. Trei zodii au mari probleme în dragoste, două își pot pierde locul de muncă!

Astroloaga Mariana Cojocaru anunță ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte.

Astroloaga Mariana Cojocaru anunță o săptămână în care toate zodiile vor fi afectate din cauza Stellium-ului în Capricorn în cuadratură cu Soarele și a intrării lui Jupiter în Capricorn. Iată cum va fi prima săptămână a lunii decembrie pentru toate zodiile:

Berbec- Vom avea parte de un Stellium în Capricorn în cuadratură cu Soarele vostru natal. Jupiter își face bagajele în Săgetător și bate la ușa Capricornului.

În Capricorn sunt instalați deja Pluton, Saturn(malefic), Venus(Mic Benefic) și Axa Karmică. E debutul la efectele Eclipsei care va fi pe data de 26 decembrie. Aspectele sunt atât de dure și cu impact, încât pe cine o să pot o să-l scap…

Citeste si: Zodiile care se îmbogățesc în luna decembrie

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Taur- Vor fi afectate toate zodiile, cu aspectele astrale care se configurează pe Cer. Cum Venus va fi în rezonanță cu Axa Karmică și Axa Timpului, ceasul bate la ușa destinului,ca să știți cu ce misiune ați venit pe Pământ pe astrograma voastră karmică(dragoste, bani, sănătate-afecțiuni, carieră, copii, loc de muncă, etc). Mulți sunt într-un fel de marasm existențial și nu înțeleg mesajele subtile ale astrelor.

Racii, avertizați în legătură cu relațiile

Gemeni- Să nu vă îmbătați cumva cu apă de izvor atunci când alegeți în dragoste. Analiza personală de compatibilitate îmi arată dacă ați ales bine sau dacă o relație funcționează bine. La această oră și pentru săptămâna următoare aspectul de Stellium include Saturn, Pluton, Axa Karmică, Venus, Jupiter și cvintilul care-l fac toate aceste astre cu Soarele din Săgetător, în opoziție clară cu Soarele vostru natal

Rac- Alegerile din acest an făcute de capul vostru, vă aparțin. Eu am avertizat de la început de an, că 2019 este un an cu probleme pentru întemeierea unei familii sau pentru aducerea pe lume de copii(Karma în Rac care a fost cu două planete grele: Saturn Retrograd și Pluton Retrograd). La această oră, este un Stellium în zodia opusă(Capricorn), dar totul trebuie să raportez la astrograma voastră karmică.

 

 



Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

Rețeta de merdenele de casă a Roxanei Blenche: „Hai să facem o merdenea absolut delicioasă!”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies