Horoscop 29 noiembrie 2019. Două zodii pot pierde bani azi


Horoscop 29 noiembrie 2019. Două zodii pot pierde bani azi

Ce anunță astrele pentru astăzi.


In articol:

Horoscop 29 noiembrie 2019. Se anunță o zi dificilă pentru două zodii, care pot pierde niște bani azi. Iată cum va fi ziua pentru fiecare zodie în parte.

BERBEC
Ceea ce pornesti azi are mari sanse sa se transforme intr-o reusita de proportii, cu atat mai mult ca reusesti sa ii atragi si pe altii in proiectul tau.

Nu irosi aceasta zi pe lucruri marunte. Da startul unei actiuni de anvergura in care sa investesti tot ce ai mai bun in tine, deoarece rezultatele finale vor veni repede si vor fi mai promitatoare decat ai putea crede. Primesti suficiente cuvinte de incurajare si poate chiar si un sprijin binevenit de la altii ca sa ai incredere ca te indrepti in directia cea buna deci ce mai astepti? Acum e momentul sa-i dai drumul!

TAUR

Ceea ce porneşti azi are mari şanse să se transforme într-o reuşită de proporţii, cu atât mai mult că reuşeşti să îi atragi şi pe
alţii în proiectul tău. Nu irosi această zi pe lucruri mărunte. Dă startul unei acţiuni de anvergură în care să investeşti tot ce ai mai bun în tine, deoarece rezultatele finale vor veni repede şi vor fi mai promiţătoare decât ai putea crede. Primeşti suficiente cuvinte de încurajare şi poate chiar şi un sprijin binevenit de la alţii ca să ai încredere că te îndrepţi în direcţia cea bună deci ce mai aştepţi? Acum e momentul să-i dai drumul!

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru 1- 7 decembrie 2019. Trei zodii au mari probleme în dragoste, două își pot pierde locul de muncă!

Citeste si: Zodiile care se despart până la sfârșitul anului! Se termină totul

Citeste si: Horoscopul anului 2020. Astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu, predicții și avertizări pentru nativii zodiilor Capricorn, Vărsător, Pești!

GEMENI
Exact lucrul către care arăţi cea mai mare suspiciune poate fi de fapt cel mai norocos aspect al acestei zile, ca atare nu refuza o şansă doar pentru că, momentan, nu-ţi inspiră încredere. Poate e o situaţie dificilă, la început, dar care ar putea lua o turnură excelentă după primele etape şi, dacă-i spui nu acum, s-ar putea să regreţi amarnic că ai dat singur cu piciorul norocului. Nu refuza nimic din ceea ce ţi se oferă azi, foloseşte-te de orice prilej, chiar dacă nu-ţi place la început! Lucrurile bune nu se văd din prima.

RAC
Ca să-ţi poţi împlini visul pe care îl ţii acum ascuns în minte, ar mai fi nevoie de câteva informaţii în plus şi de ceva experienţă de viaţă. Cu alte cuvinte, trebuie să te apuci de învăţat, pentru că viitorul va cere de la tine nişte deprinderi pe care doar ţi le-ai dorit înainte, dar nu ai reuşit să le ataşezi la bagajul tău de cunoştinţe. Pune mâna pe carte sau cere sfatul specialiştilor care deţin aceste informaţii, ca să ai timp suficient să acumulezi noile experienţe.

Nativii zodiei Fecioară pregătesc o călătorie

LEU
Ai o mulţime de cheltuieli mici, care, adunate la un loc, formează o sumă mai mare, de aceea eşti nevoit să administrezi cu multă grijă sumele de care dispui, ca să nu dezechilibrezi pe undeva balanţa. Dacă tot de-ai decis să aduci la zi o serie mai mare de facturi cu sume mici, ai grijă totuşi să nu depăşeşti limitele pe care ţi le permiţi. Pic cu pic se poate forma o sumă prea mare pe care nu o vei mai putea gestiona cum trebuie. Calculează de zece ori înainte de a decide să deschizi portofelul.

FECIOARĂ
Pregăteşti o călătorie ce va avea loc cândva în perioada următoare, dar plecarea respectivă implică o întreagă serie de sarcini premergătoare pe care nu le poţi amâna. Ori o zi liberă înseamnă de fapt o altă zi întreagă de muncă în avans, ori e nevoie de o planificare din timp pentru ca toate să meargă de minune, dar cu cât eşti mai prudent şi mai organizat dinainte, cu atât călătoria în sine se va desfăşura mai bine, deci nu lăsa nimic fără să-l treci în revistă. Foloseşte cu cap răgazul rămas până în ziua plecării. Citește continuarea pe acvaria.com.


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Mariana Cojocaru 1 - 7 decembrie 2019. Trei zodii au mari probleme în dragoste, două își pot pierde locul de muncă!

Unde a dispărut iubita lui Reghecampf! Antrenorul a fost surprins singur

Zodiile care se despart până la sfârșitul anului! Se termină totul

Horoscopul anului 2020. Astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu, predicții și avertizări pentru nativii zodiilor Capricorn, Vărsător, Pești!

Zodiile care vor pierde totul în luna decembrie! Încheie anul în lacrimi

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

CITEȘTE: Ce zodie sunt în zodiacul chinezesc? Lista cu semnele și anii care le corespund

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop zilnic
Parteneri