Klaus Iohannis a făcut un gest neașteptat pentru Cristina Țopescu. Ce s-a întâmplat la capelă


Gestul făcut de Klaus Iohannis după ce a aflat că a murit Cristina Țopescu i-a uimit pe cei prezenți la capelă.


In articol:

Cristina Țopescu a murit singură, lâsând în urma ei multă durere și întrebări la care apropiații însă așteaptă unrăspuns.

Trupul ei neînsuflețit a fost depus la capela cimitirului Bellu din Capitală, ieri, la orele prânzului.

Cristina Topescu
Cristina Topescu după ce a votat

Gestul făcut de Klaud Iohannis pentru Cristina Țopescu

Printre cei care nu au rămas indiferenți când au aflat că jurnalista Cristina Țopescu a murit se află și Klaus Iohannis. Șeful statului a trimis o coroană de flori, care a fost depusă lângă sicriul vedetei de televiziune.

Omagiile din partea președintelui României au fost aduse de către consilierul prezidențial Sergiu Nistor, relatează playtech.ro.

Citeste si: ȘOCANT! Motivul pentru care Cristina Țopescu a murit singură. Ce s-a întâmplat de fapt în ultimele luni cu fostă prezentatoare TV! EXCLUSIV!

kalus iohannis
kalus iohannis

O vecină a sunat la 112 când și-a dat seama că s-a întâmplat ceva cu jurnalista Cristina Țopescu

Decesul Cristinei Țopescu a fost anunțat de o vecină la 112, după ce, timp de câteva ore bune, femeia, care îi era și prietenă apropiată jurnalistei, încercase să dea de vedetă, ba chiar, cu ajutorul unor alte persoane din zonă încercase să între în locuintă pentru a vedea ce se intamplă cu adevărat acolo. "Aveam o presimțire că lucrurile nu sunt în ordine. De aceea, la un moment dat, m-am decis să mă duc acasă la ea.

Am intrat în curte și m-am urcat pe un scaun pentru a putea să mă uit pe geam. Inițial, am văzut unul dintre câini mort, apoi altul, și atunci am realizat că se întâmplase o nenorocire și am sunat la 112", avea să povestească, pe Facebook, vecina vedetei.

Citeste si: Regretata Cristina Țopescu a trăit o dramă cu Ștefan Bănică Junior. „Ştefan era impulsiv!”

Oamenii legii veniți la fața locului au intrat imediat în casă și au găsit trupul neînsuflețit al vedetei într-o stare avansată de descompunere. Surse autorizare au susținut chiar de duminică seară că jurnalista Cristina Țopescu ar fi murit pe loc, iar în momentul în care a fost găsită stătea pe pat într-o poziție de somn cu brațul sub cap.

La rândul ei, vecina și prietena Diana Maria, cu o voce stinsă, avea să spună, în aceeași înregistrare online, că regretata Cristina Ţopescu părea că doarme. "Am ultima imagine în minte. Dormea ca un bebeluș când am văzut-o în casă... Era un un om puternic. Ce să vă spun, Cris a fost un înger al cățeilor, iar cățeii au fost îngerii ei. Să vă gândiți la ea... să vă gândiți la ea ca la un om chinuit, fiindcă a avut o viață în meandre, dar a avut și multe momente de fericire. A făcut ceva frumos, dacă nu pentru ea, atunci pentru alții. Să îi păstrați o memorie frumoasă, fiindcă a fost o persoană deosebită. O să îmi fie dor de ea...", a conchis femeia pe facebook.

 

Cristina Topescu
Cristina Topescu după ce a votat

Cine a fost Cristina Țopescu. Fiica lui Cristian Țopescu a avut o carieră spectaculoasă

Cristina Țopescu a murit, dar oamenii trebuie să își aducă aminte totul despre ea, ca despre o valoare a presei românești. Jurnalista a fost absolventă a Facultatii de Limbi Străine, secția engleza- italiană, din cadrul Universității București. Încă din copilărie, aflată în preajma marelui Cristian Țopescu, tatăl ei,  a fost atrasă de mirajul micului ecran, în perioada 1970- 1979 apărând chiar  în nenumărate emisiuni pentru copii și tineret produse la TVR. O vreme, după terminarea studiilor universitare, a lucrat la revistele culturale "Contemporanul" (corector) și "Cinema". În plus, Cristina Țopescu făcea și traduceri ale filmelor care circulau atunci pe video. În vara anului 1989, a încercat să ajungă clandestin în Germania (unde se afla mama sa, prima soție a lui Cristian Topescu), dar a fost prinsă la graniță, astfel că, timp de mai multe luni, a stat după gratii, fiind eliberata la începutul lui 1990, când democrația s-a instalat și în România. A revenit în televiziune in 1991,la Pro Tv, la Antena 3, TVR, apoi La Prima Tv. 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Ultimele poze cu Cristina Ţopescu, realizate de paparazzi! Abia au recunoscut-o pe regretata jurnalistă!

Imagini bombă! Cum arată copilul SECRET al unei vedete din România!

Cristina Ţopescu a dezvăluit de ce nu s-a măritat niciodată: „Încrederea mea în căsnicie a fost zdruncinată de copil”

Fotografii unice cu regretata Cristina Țopescu și marea ei iubire, Ștefan Bănică! Cum arătau pe când se iubeau nebunește

Cristina Țopescu va fi incinerată miercuri! Cenușa prezentatoarei TV va ajunge la mama ei

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

George Hora și iubita lui s-au căsătorit! Primele imagini de la marele eveniment

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din (auxiliare)
Parteneri