Ultimele poze cu Cristina Ţopescu, realizate de paparazzi! Abia au recunoscut-o pe regretata jurnalistă!


Cristina Ţopescu a fost prima iubita oficială a lui Ştefan Bănică. Se întâmpla în anii 90.


In articol:

Cristina Topescu a murit! Fosta jurnalista, fiica marelui comentator sportiv Cristian Topescu, a fost gasita moarta in casa. Citeste aici mai multe informatii.

Articolul initial:

Cristina Ţopescu era în anii '90 o tânără jurnalistă de televiziune, curtată de mulţi bărbaţi, iar Ştefan Bănică era idolul multor fete după rolurile din seria ”Liceenii”.

Cristina Ţopescu şi Ştefan Bănică au avut o relaţie furtunoasă, pe marginea căreia s-a scris mult şi s-au speculat multe.

Anii au trecut, între timp, Ştefan Bănică se află la al treilea mariaj. Despre viaţa personală a Cristinei Ţopescu se ştiu însă mai puţine lucruri, preferând tot timpul discretia.

De curând, paparazzii au surprins-o pe Cristina Ţopescu în mall, în timp ce se pregătea să intre la un film, alături de o prietenă.

Îmbrăcată sport, cu o şapcă trasă pe ochi, şi complet nemachiată, Cristina Ţopescu era greu de recunoscut. Anul ce abia s-a încheiat a fost unul dificil pentru vedeta de 58 de ani, care a fost extrem de apropiată de tatăl său, Cristian Ţopescu, care a murit pe 15 mai.

Cum arată Cristina Ţopescu la 58 de ani! Mesaj de susţinere pentru Tudor Chirilă

În plus, în decembrie, Cristina Ţopescu mărturisea într-un mesaj de susţinere pentru Tudor Chirilă că ”are pe cineva bolnav acasă”.

”Eu îmi cer iertare lui Tudor Chirilă că nu pot fi zilele astea în piaţă, am pe cineva bolnav acasă şi nu pot pleca. În weekend, însă, voi găsi o soluţie şi voi veni. iartă-mă, Tudor, mă simt vinovată. Sunt mândră că există oameni ca tine, ca cei care au puterea de a fi în Piaţă, când sunteţi atât de puţini acolo… Eu am recunoscut de ce nu pot fi în Piaţa Victoriei, voi, bucureştenii de ce nu puteţi fi? Poate aveţi motive întemeiate sau nu? Poate sunteţi doar obosiţi, nu ştiu. Sper să ne vedem măcar în weekend, atunci mulţi dintre noi nu mai avem nicio scuză, nu lucrăm, om găsi pe cineva să ne înlocuiască dacă avem probleme acasă. Mulţumim, Tudor!!! #multumescTudorChirila”, i-a transmis Cristina Ţopescu lui Tudor Chirilă, la jumătatea lui decembrie, după ce artistul protestase în Piaţa Victoriei, iar alături de el fusese o singură persoană.


Abonează-te pe

Citește și:

Cristina Ţopescu a dezvăluit de ce nu s-a măritat niciodată: „Încrederea mea în căsnicie a fost zdruncinată de copil”

WOW! Cât de frumoasă a ajuns în urma operațiilor! Recunoști vedeta?

Cristina Țopescu va fi incinerată miercuri! Cenușa prezentatoarei TV va ajunge la mama ei

Cristina Țopescu, imagini de colecție! Jurnalista era de o frumusețe răpitoare

Ștefan Bănică, mesaj după ce a aflat că a murit Cristina Țopescu: „A fost omul alături de care am trăit...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Anca Serea este însărcinată cu al șaptelea copil? Adrian Sână, declarații surprinzătoare!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri