Regretata Cristina Țopescu a trăit o dramă cu Ștefan Bănică Junior. „Ştefan era impulsiv!”


Mult iubita prezentatoare TV Cristina Țopescu a murit. Aceasta a fost găsită decedată în apartamentul din Otopeni duminică seara, iar alarma a fost dată de o vecină care nu o mai văzuse de pe 23 decembrie


In articol:

Trupul neînsuflețit al vedetei a fost găsit de polițiști, iar din informațiile existente până acum, cadavrul nu prezintă semne de violență.

cristina topescu
cristina topescu

Cristina Țopescu nu a fost căsătorită, nu avea copii și își ținea viața personală foarte privată. Cu toate astea, la începutul anilor ’90, frumoasa prezentatoare a trăit o relați aprigă cu Ștefan Bănică Jr. Deși la început se zvonea că Ștefan Bănică Jr. are un comportament agresiv, Cristina Țopescu a confirmat ulterior toate speculațiile.

Citeste si: A murit Cristina Țopescu! Fosta realizatoare tv a fost găsită moartă în casă

În incipit, ca în orice relație, Cristina Țopescu a mărturisit că relația sa cu Ștefan era una pasională, ca de poveste și e conștientă că artistul a iubit-o foarte mult, însă a recunoscut că vârsta nu era de partea lor, erau prea tineri și, din păcate, nu s-au înțeles. Nici Ștefan Bănică nu a rămas indiferent și a declarat că frumoasa Cristina va avea mereu o importanță aparte pentru el și vor continua relația ca pe una de prietenie.

Citeste si: Fiul lui Ștefan Bănică, Radu, dezvăluiri despre tatăl său: „M-a trimis acasă. Am suferit”

Ștefan Bănică, „primitiv în relația cu o femeie”

Au mai existat speculații în presă cu privire la comportamentul lui Ștefan Bănică Jr. în relația cu o femeie, însă Cristina Țopescu a fost cea care a avut curajul să relateze adevărul și a declarat că îndrăgitul artist era foarte posesiv și deopotrivă coleric.

Citeste si: Lucian Mândruță, mesaj plin de revoltă, după moartea Cristinei Țopescu: „Să ai milioane de spectatori, să te salute lumea pe stradă și să mori singură”

 „Ştefan e impulsiv, primitiv în relaţia cu o femeie. Ameninţa, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-şi mai controla limbajul şi jignea. A rămas de pomină un episod în care a venit să mă ia de la televiziune şi, ca să mă convingă să mă întorc acasă – pentru că iar plecasem – ţinea un cuţit mare de bucătărie sub haină şi-mi spunea că mă omoară dacă în clipa aia nu merg cu el acasă” a declarat Cristina Țopescu pentru revistatango.ro

Cristi Brancu, prezentatorul unei emisiuni celebre, a confirmat afirmațiile Cristinei Țopescu: În 1993, s-a vorbit despre o altercaţie la mare între Ştefan şi Cristina Ţopescu, partenera artistului de atunci. Cei doi au negat, dar, în privat, ulterior, Cristina a recunoscut. Există şi mărturii ale altercaţiei”.

Sursa: Libertatea.ro

 


Citește și:

Fiul lui Ștefan Bănică, Radu, dezvăluiri despre tatăl său: „M-a trimis acasă. Am suferit”

Ştefan Bănică Jr i-a făcut avansuri Adrianei Bahmuţeanu, dar a fost refuzat: “Nu mi-a plăcut de Bănică ca bărbat, nu e genul meu”

Lucian Mândruță, mesaj plin de revoltă, după moartea Cristinei Țopescu: „Să ai milioane de spectatori, să te salute lumea pe stradă și să mori singură”

A murit Cristina Țopescu! Fosta realizatoare tv a fost găsită moartă în casă

Horoscop chinezesc săptămânal 25 septembrie - 2 octombrie 2020. Nativii Bivol culeg roadele muncii

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Top 5 destinații de vacanță sigure în România, pe vreme de pandemie! Unde poți merge fără griji?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri