Regretata Cristina Țopescu a trăit o dramă cu Ștefan Bănică Junior. „Ştefan era impulsiv!”


Mult iubita prezentatoare TV Cristina Țopescu a murit. Aceasta a fost găsită decedată în apartamentul din Otopeni duminică seara, iar alarma a fost dată de o vecină care nu o mai văzuse de pe 23 decembrie


In articol:

Trupul neînsuflețit al vedetei a fost găsit de polițiști, iar din informațiile existente până acum, cadavrul nu prezintă semne de violență.

cristina topescu
cristina topescu

Cristina Țopescu nu a fost căsătorită, nu avea copii și își ținea viața personală foarte privată. Cu toate astea, la începutul anilor ’90, frumoasa prezentatoare a trăit o relați aprigă cu Ștefan Bănică Jr.

Deși la început se zvonea că Ștefan Bănică Jr. are un comportament agresiv, Cristina Țopescu a confirmat ulterior toate speculațiile.

Citeste si: A murit Cristina Țopescu! Fosta realizatoare tv a fost găsită moartă în casă

În incipit, ca în orice relație, Cristina Țopescu a mărturisit că relația sa cu Ștefan era una pasională, ca de poveste și e conștientă că artistul a iubit-o foarte mult, însă a recunoscut că vârsta nu era de partea lor, erau prea tineri și, din păcate, nu s-au înțeles.

Nici Ștefan Bănică nu a rămas indiferent și a declarat că frumoasa Cristina va avea mereu o importanță aparte pentru el și vor continua relația ca pe una de prietenie.

Citeste si: Fiul lui Ștefan Bănică, Radu, dezvăluiri despre tatăl său: „M-a trimis acasă. Am suferit”

Ștefan Bănică, „primitiv în relația cu o femeie”

Au mai existat speculații în presă cu privire la comportamentul lui Ștefan Bănică Jr.

în relația cu o femeie, însă Cristina Țopescu a fost cea care a avut curajul să relateze adevărul și a declarat că îndrăgitul artist era foarte posesiv și deopotrivă coleric.

Citeste si: Lucian Mândruță, mesaj plin de revoltă, după moartea Cristinei Țopescu: „Să ai milioane de spectatori, să te salute lumea pe stradă și să mori singură”

 „Ştefan e impulsiv, primitiv în relaţia cu o femeie. Ameninţa, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-şi mai controla limbajul şi jignea.

A rămas de pomină un episod în care a venit să mă ia de la televiziune şi, ca să mă convingă să mă întorc acasă – pentru că iar plecasem – ţinea un cuţit mare de bucătărie sub haină şi-mi spunea că mă omoară dacă în clipa aia nu merg cu el acasă” a declarat Cristina Țopescu pentru revistatango.ro

Cristi Brancu, prezentatorul unei emisiuni celebre, a confirmat afirmațiile Cristinei Țopescu: În 1993, s-a vorbit despre o altercaţie la mare între Ştefan şi Cristina Ţopescu, partenera artistului de atunci.

Cei doi au negat, dar, în privat, ulterior, Cristina a recunoscut. Există şi mărturii ale altercaţiei”.

Sursa: Libertatea.ro

 


Abonează-te pe

Citește și:

Fiul lui Ștefan Bănică, Radu, dezvăluiri despre tatăl său: „M-a trimis acasă. Am suferit”

BOMBĂ! Cu ce milionar celebru se iubește, de fapt, Ramona Bădescu!

Ştefan Bănică Jr i-a făcut avansuri Adrianei Bahmuţeanu, dar a fost refuzat: “Nu mi-a plăcut de Bănică ca bărbat, nu e genul meu”

Lucian Mândruță, mesaj plin de revoltă, după moartea Cristinei Țopescu: „Să ai milioane de spectatori, să te salute lumea pe stradă și să mori singură”

A murit Cristina Țopescu! Fosta realizatoare tv a fost găsită moartă în casă

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Ce spune Musty de la Survivor despre accidentarea lui Jador „E la fel ca la Lucian...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri