Ştefan Bănică Jr i-a făcut avansuri Adrianei Bahmuţeanu, dar a fost refuzat: “Nu mi-a plăcut de Bănică ca bărbat, nu e genul meu”


Ştefan Bănică Jr i-a făcut avansuri Adrianei Bahmuţeanu după ce s-a separat de Mihaela Rădulescu.


In articol:

Ştefan Bănică Jr i-a făcut avansuri Adrianei Bahmuţeanu după cum a dezvăluit chiar Adriana. Chiar Adriana Bahmuţeanu a făcut dezvăluirea, în 2006, când fusese acuzată într-o emisiune a lui Dan Diaconescu, de mai mulți telespectatori ai OTV, că îl place pe Ștefan Bănică Junior. “Dacă voiam să am o relație cu el, aș fi avut-o încă de acum șase ani. El mi-a făcut avansuri pe vremea când eram vecini de bloc. Eu stăteam la șase, el la etajul 1. Totul s-a întâmplat după despărțirea lui de Mihaela Rădulescu. Ștefan trecea atunci printr-un divorț și nu-i era deloc ușor, chiar dacă toți știau că el a fost cel care a dorit să se separe de Mihaela. Suferea și probabil că era mai vulnerabil în acea perioadă.” a declarat Adriana la acea vreme. (vezi cum a slăbit Adriana Bahmuţeanu 24 de kilograme)

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu, prima declarație după ce s-a aflat că va fi operată de urgență: "Să-mi țineți pumnii"

Citeste si: Adriana Bahmuţeanu a făcut anunţul cumplit! A murit doctorul Abu Baker

Ştefan Bănică Jr i-a făcut avansuri Adrianei Bahmuţeanu: "Insistențele lui m-au făcut să îl îndepărtez de mine"

“Deși eu voiam să fim doar prieteni, insistențele lui m-au făcut să îl îndepărtez de mine. Nu mi-a plăcut de Bănică că bărbat, nu e genul meu. Eram mai înaltă ca el, ce să fac cu el? Ne vedeam zilnic, aveam ore similare de plecat de acasă. Am fost de câteva ori și în casa lui. Eu aș fi vrut ca el să fie că frățiorul meu, iar el voia altceva. Și în plus, eu eram și sunt și acum prietenă cu fosta lui soție, Mihaela, și dacă aș fi avut o relație cu el, nu m-aș mai fi putut uita în ochii Mihaelei”, a mai dezvăluit Adriana, care a încercat să explice comportamentul lui Ștefan: “Cred că nu l-a atras nimic în mod special la mine. Cred că era o defulare vizavi de Mihaela. Ea era cu Elan, Bănică era singur. Eu eram prietenă cu Mihaela și colege la Antenă 1 pe atunci. I-ar fi plăcut să scrie presa că este cu o altă vedetă, eu fiind persoană publică”.

Ştefan Bănică Jr i-a făcut avansuri Adrianei Bahmuţeanu: “Ştiu sigur că este adevărat"

S-a aflat că Ştefan Bănică Jr i-a făcut avansuri Adrianei Bahmuţeanu. Povestea a fost confirmată, tot atunci, chiar de Mihaela Rădulescu, fostă soție a lui Bănică: “Ştiu sigur că este adevărat, doar eram vecine la vremea aceea și chiar Adriana mi-a mărturisit totul. Adriana era tare frumușică și arăta bine, arată bine și astăzi, de altfel, iar Ștefan tocmai era în divorț. Era dreptul lui de bărbat să încerce, era libertatea ei de femeie să accepte sau nu... Adriana nu minte, asta știu sigur”.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Specialisti

Cât de multă cafea putem bea zilnic? Nutriționistul Gianluca Mech ne spune când ne poate afecta sănătatea!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri