Ştefan Bănică Jr i-a făcut avansuri Adrianei Bahmuţeanu, dar a fost refuzat: “Nu mi-a plăcut de Bănică ca bărbat, nu e genul meu”


Ştefan Bănică Jr i-a făcut avansuri Adrianei Bahmuţeanu după ce s-a separat de Mihaela Rădulescu.


In articol:

Ştefan Bănică Jr i-a făcut avansuri Adrianei Bahmuţeanu după cum a dezvăluit chiar Adriana. Chiar Adriana Bahmuţeanu a făcut dezvăluirea, în 2006, când fusese acuzată într-o emisiune a lui Dan Diaconescu, de mai mulți telespectatori ai OTV, că îl place pe Ștefan Bănică Junior.

“Dacă voiam să am o relație cu el, aș fi avut-o încă de acum șase ani. El mi-a făcut avansuri pe vremea când eram vecini de bloc. Eu stăteam la șase, el la etajul 1. Totul s-a întâmplat după despărțirea lui de Mihaela Rădulescu. Ștefan trecea atunci printr-un divorț și nu-i era deloc ușor, chiar dacă toți știau că el a fost cel care a dorit să se separe de Mihaela. Suferea și probabil că era mai vulnerabil în acea perioadă.”
a declarat Adriana la acea vreme.( vezi cum a slăbit Adriana Bahmuţeanu 24 de kilograme)

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu, prima declarație după ce s-a aflat că va fi operată de urgență: "Să-mi țineți pumnii"

Citeste si: Adriana Bahmuţeanu a făcut anunţul cumplit! A murit doctorul Abu Baker

Ştefan Bănică Jr i-a făcut avansuri Adrianei Bahmuţeanu: "Insistențele lui m-au făcut să îl îndepărtez de mine"

“Deși eu voiam să fim doar prieteni, insistențele lui m-au făcut să îl îndepărtez de mine. Nu mi-a plăcut de Bănică că bărbat, nu e genul meu. Eram mai înaltă ca el, ce să fac cu el? Ne vedeam zilnic, aveam ore similare de plecat de acasă. Am fost de câteva ori și în casa lui. Eu aș fi vrut ca el să fie că frățiorul meu, iar el voia altceva. Și în plus, eu eram și sunt și acum prietenă cu fosta lui soție, Mihaela, și dacă aș fi avut o relație cu el, nu m-aș mai fi putut uita în ochii Mihaelei”, a mai dezvăluit Adriana, care a încercat să explice comportamentul lui Ștefan: “Cred că nu l-a atras nimic în mod special la mine. Cred că era o defulare vizavi de Mihaela. Ea era cu Elan, Bănică era singur. Eu eram prietenă cu Mihaela și colege la Antenă 1 pe atunci. I-ar fi plăcut să scrie presa că este cu o altă vedetă, eu fiind persoană publică”.

Ştefan Bănică Jr i-a făcut avansuri Adrianei Bahmuţeanu: “Ştiu sigur că este adevărat"

S-a aflat că Ştefan Bănică Jr i-a făcut avansuri Adrianei Bahmuţeanu. Povestea a fost confirmată, tot atunci, chiar de Mihaela Rădulescu, fostă soție a lui Bănică: “Ştiu sigur că este adevărat, doar eram vecine la vremea aceea și chiar Adriana mi-a mărturisit totul. Adriana era tare frumușică și arăta bine, arată bine și astăzi, de altfel, iar Ștefan tocmai era în divorț. Era dreptul lui de bărbat să încerce, era libertatea ei de femeie să accepte sau nu... Adriana nu minte, asta știu sigur”.


Abonează-te pe

Citește și:

Prima fotografie oficială cu băiețelul Laviniei Pîrva și al lui Ștefan Bănică

De câte ori pe noapte face SEX Brigitte Pastramă! ”Este obsedat. Nu toată lumea e ca noi”

Cum arată femeia care l-a făcut tată pe Ștefan Bănică Jr pentru prima oară. Nu apare în public decât foarte rar!

Lavinia Pîrva o copiază din nou pe Andreea Marin? Ce a făcut soția lui Bănică jr. la ”Cerbul de aur” de i-a contrariat pe mulți

Andreea Marin, dezvăluiri despre divorțul de Ștefan Bănică: „Fiecare să-și vadă de drumul lui”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic luni, 1 martie 2021! Află ce zodie primește o veste neașteptată de Mărțișor!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri