Fiul lui Ștefan Bănică, Radu, dezvăluiri despre tatăl său: „M-a trimis acasă. Am suferit”


Ce s-a întâmplat cu artistul.


In articol:

Radu, fiul lui Ștefan Bănică, a început să calce pe urmele tatălui său. Copilul cel mare al artistului este îndrăgostit de teatru, deși de multe ori numele Bănică i-a adus și dezavantaje.

Într-un interviu, Radu a vorbit despre momentul în car ei-a spus tatălui său că vrea să urmeze acest drum, iar acum este unul dintre personajele principale în piesa: „Totul în grădină”. Tatăl său nu a fost prea fericit să afle despre cariera fiului său.

Citeste si: Ştefan Bănică Jr i-a făcut avansuri Adrianei Bahmuţeanu, dar a fost refuzat: “Nu mi-a plăcut de Bănică ca bărbat, nu e genul meu”

Citeste si: Prima fotografie oficială cu băiețelul Laviniei Pîrva și al lui Ștefan Bănică

Citeste si: Cum arată femeia care l-a făcut tată pe Ștefan Bănică Jr pentru prima oară. Nu apare în public decât foarte rar!

Radu Bănică, îndrăgostit de teatru

„În clasa a IX-a, la începutul liceului. Nu a fost o discuție de genul: “Să stăm jos, am să îți spun ceva între patru ochi!”. I-am spus pur și simplu: „Eu asta vreau să urmez”. El nu a fost convins de la bun început, nici acum nu cred că e convins. Dar nu aș renunța pentru nimic în lume la această meserie”, a dezvăluit Radu pentru libertatea.ro.

Acesta a mai dezvăluit că și tatăl său este extrem de exigent și că i-a arătat acest lucru în cadrul concertelor de Crăciun.

„Și în această piesă de teatru sunt unii care spun că joc datorită tatălui meu, că tot ce fac e datorită lui, dar nu este așa. De exemplu, în 2012 am avut ocazia să am un moment cu tata la Sala Palatului, în concertele lui de Crăciun. Am dat atunci un casting, alături de alți copii, și nu m-a luat de la început. M-a trimis acasă după ore întregi de repetiții. Am suferit, îți dai seama! După aceea, până la urmă, m-a chemat. Erau vreo 5 concerte atunci și mi-a spus: “Bine, în primul concert o să fii tu, pentru că ai muncit și meriți, însă, în celelalte spectacole, va fi celălalt băiat, care e mai potrivit pentru momentul respectiv!”. Și primul concert l-am făcut eu, a fost minunat. La al doilea concert a fost celălalt băiat, apoi, pentru că am dovedit că puteam să mă descurc mai bine decât celălalt, tata m-a luat pe mine pentru celelalte 3 concerte, câte mai rămăseseră, a mai dezvăluit adolescentul în cadrul aceluiași interviu.


Citește și:

Prima fotografie oficială cu băiețelul Laviniei Pîrva și al lui Ștefan Bănică

Cum arată femeia care l-a făcut tată pe Ștefan Bănică Jr pentru prima oară. Nu apare în public decât foarte rar!

Lavinia Pîrva, alături de Ștefan Bănică Jr. la concertul de la Cerbul de Aur! Nimeni nu a știut că e în sală! Cine crezi că i-a dat de gol?

Maia Morgenstern se retrage: "E vremea. Muncesc de peste patruzeci de ani"

Dr. Virgil Musta face declarații îngrijorătoare. România ar putea avea soarta Italiei

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic miercuri, 21 octombrie 2020! Nativii zodiei Capricorn au o mare surpriză în dragoste!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri