George Burcea a vorbit despre perioada în care Andreea Bălan a fost la un pas să moară: ”Drumul ei nu se putea sfârși atunci”


George Burcea și Andreea Bălan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Soțul artistei a povestit cum a fost perioada în care ea a fost la un pas să moară.

Frumoasa cântăreață Andreea Bălan și soțul ei, George Burcea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Anul acesta, după ce a născut cea de-a doua fetiță, Clara Maria, Andreea Bălan a suferit un infarct și a fost sub atenția medicilor 24 din 24. Cântăreața suferise, de fapt, de ”placenta accreta„, atunci când placenta rămâne blocată în peretele uterin.

”Eram conștient că este posibil acest lucru, dar în același timp am avut încredere în Andreea. Știam că este o luptătoare și că drumul ei nu se putea sfârși atunci și în acel fel. Luptătorilor li se dau mai multe doar pentru că pot duce”, a mărturisit soțul artistei pentru viva.ro.

”Este greu să-i schimbi modul de viață unui om care este pe scenă de 20 de ani și nici nu este indicat să facem acest lucru, dar în schimb poți veni în ajutorul lui preluând din sarcini”, a mai spus George.

Citeste si: Celebrul astrolog Roxana Luşneac îţi spune care sunt zodiile alături de care vei avea o viaţă de vis! Veţi simţi chimia din primul moment! EXCLUSIV!

Citeste si: Anna Lesko și iubitul ei s-au despărțit!

Citeste si: Zodiile care nu te iartă niciodată dacă le greșești

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Specialisti

Cât de multă cafea putem bea zilnic? Nutriționistul Gianluca Mech ne spune când ne poate afecta sănătatea!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri