Ligi de la Puterea dragostei, prima imagine cu noul iubit


Imagine de senzație cu Ligi și cu noul său iubit. Cum au fost surprinși cei doi în oraș, concurenta s-a dat de gol pe pagina sa de socializare.


In articol:

  Ligi de la Puterea dragostei a avut parte de multe dezamăgiri de când a intrat în casă, culminând cu relația pe care a avut-o cu Phillip și care s-a terminat la scurt timp după ce a început.

  Cei doi și-au adresat cuvinte grele, după ce Phillip a scos la iveală mai multe imagini incendiare cu Ligi în pat. A acuzat-o că au întreținut relații intime, iar ea l-a chemat la detectorul de minciuni pentru a vedea ce s-a întâmplat în acea noapte la hotel, cu adevărat.

  Citeste si: Manuela de la ”Puterea Dragostei”, distrusă de deciziile Guvernului în epidemie de coronavirus! ”Nu știu, sper să ne revenim”

  Însă soarele pare că a răsărit și pe strada lui Ligi și, după încercările nereușite cu Andrei Poptelecan, cu Andy și cu Jador, concurenta din casa Puterea dragostei pare să fie extrem de fericită.

  Citeste si: Mariana de la Puterea dragostei, alături de mama bărbatului pe care îl iubește

  Ligi a postat în urmă cu puțin timp pe Instastory o imagine în care apar două persoane care se țin de mână, la masă. Concurenta nu a precizat, însă, dacă este vorba despre ea și noul său iubit, ori este vorba despre o imagine care i-a plăcut foarte mult. Însă, din imagine se poate vedea că este vorba despre un bărbat care are o mulțime de tatuaje pe mână.

  Ligi si iubitul
  Ligi si iubitul

  Însă, dacă este vorba despre o nouă poveste de dragoste pentru Ligi, atunci ne bucurăm extrem de mult pentru ea, deoarece nu a reușit în ultimele luni să își găsească sufletul pereche.


  Abonează-te pe

  Citește și:

  Culiță Sterp- mesaj de încurajare pentru fanii săi de pe Instagram. Ce frumos a vorbit! „Bogăția e trecătoare...”

  DENUNȚ exploziv! Cine i-ar fi vândut droguri lui Fulgy

  Ligi are o mamă foarte frumoasă şi modestă! Uite ce ar fi spus femeia despre Philip!

  Manuela de la ”Puterea Dragostei”, distrusă de deciziile Guvernului în epidemie de coronavirus! ”Nu știu, sper să ne revenim”

  DESCOPERĂ: cine a fost Violeta Andrei | Actrița care a făcut-o geloasă pe Elena Ceaușescu

  Clipul zilei pe KFETELE.RO:

  DISTRIBUIE
  acest articol

  Pentru tine

  DESCOPERĂ: Totul despre cine a fost Regina Maria a României. Naștere, nume real, căsătorii, moarte

  Citește mai departe

  Te-ar putea interesa si...

  Parteneri
  Pentru tine
  Din Vedete
  Parteneri