Culiță Sterp- mesaj de încurajare pentru fanii săi de pe Instagram. Ce frumos a vorbit! „Bogăția e trecătoare...”


Culiță Sterp Instagram. Culiță Sterp este o prezență foarte apreciată pe internet, motiv pentru care, în această perioadă a decis să își folosească Instagram-ul, pentru a fi alături de fanii săi.


In articol:

Culiță Sterp este unul dintre influencerii de pe Instagram, care a decis să-și folosească influența în scop pozitiv, pentru a fi alături de fanii săi în contextul apariției noului coronavirus COVID-19. Solistul, plecat în Canada pentru a susține un concert, a explicat internauților că totul trece și că lucrurile vor reveni la normal, însă e important să ținem cont de sfaturile autoritoților.

Culiță Sterp- mesaj pentru fanii săi de pe Instagram
Culiță Sterp- mesaj pentru fanii săi de pe Instagram

Citeste si: Carmen de la Sălciua, reacție șocantă după despărțirea de Culiță Sterp: „Un nimeni...”

Mai mult decât atât, pentru a le ridica moralul fanilor, cântărețul Culiță Sterp a decis să lanseze o nouă melodie, pentru a-i destinde și pentru a le oferi susținătorilor săi un mic motiv de bucurie.

Culiță Sterp, una dintre vedetele care este alături de fanii săi în aceste momente dificile

Cântărețul le-a explicat fanilor săi că totul e trecător în viață, fie că vorbim despre avuțiile materiale, frumusețe sau alte aspecte superficiale, însă suntem norocoși pentru că și pandemiile trec. Mai mult decât atât, acesta a explicat că dacă vom avea rijă de noi și vom respecta regulile recomandate de autorități, viața își va relua cursul normal și vom reveni la activitățile de până acum.

Culiță Sterp- mesaj pentru fanii săi de pe Instagram
Culiță Sterp- mesaj pentru fanii săi de pe Instagram

Citeste si: Culiță Sterp a fugit în Canada de teama coronavirusului, iar fanii l-au desființat: „Câte escale ai făcut până acolo, pe lângă câți oameni ai trecut? Ești inconștient și alergi după bani cu prețul propriei vieți”

Mai mult decât atât, el privește această cumpănă ca pe posibilitatea de reflexie, întoarcere către sine și deopotrivă e convins că oamenii vor deprinde învățături vitale, precum importanța respectului și a iubirii și vom aprecia simpla existență mult mai mult.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

Frumusețea e trecătoare, bogăția e trecătoare, si boala asta “Coronavirus” e trecătoare pană la urmă 😂 dacă stim să avem grijă de noi trecem cu bine si peste asta si toate lucrurile care pana acum ni se păreau normale (întâlnirile cu prietenii, mersul la sală, la adunare, la biserică, ieșitul la petreceri, la restaurante, etc) o să ne bucure atât de mult când lucrurile vor reveni iar la normal si vom învăța să apreciem mai mult oamenii, prietenii, lucrurile, să ne iubim mai mult între noi, să nu mai fim așa răi, să fim OAMENI! Doamne ajută tuturor! P.S. Melodia “Colț de rai” pe care trebuia să o postez astăzi, încă nu e gata, o să apară doar mâine după masa spre seară! Vă pup! 😘

O postare distribuită de Culiță Sterp (@culita.sterp) pe

 

„Frumusețea e trecătoare, bogăția e trecătoare, si boala asta “Coronavirus” e trecătoare pană la urmă, dacă stim să avem grijă de noi trecem cu bine si peste asta si toate lucrurile care pana acum ni se păreau normale (întâlnirile cu prietenii, mersul la sală, la adunare, la biserică, ieșitul la petreceri, la restaurante, etc) o să ne bucure atât de mult când lucrurile vor reveni iar la normal si vom învăța să apreciem mai mult oamenii, prietenii, lucrurile, să ne iubim mai mult între noi, să nu mai fim așa răi, să fim OAMENI! Doamne ajută tuturor! P.S. Melodia “Colț de rai” pe care trebuia să o postez astăzi, încă nu e gata, o să apară doar mâine după masa spre seară! Vă pup!” a fos mesajul transmis de Culiță Sterp pe contul său de Instagram.

Citeste si: Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au despărțit...iar!


Abonează-te pe

Citește și:

Carmen de la Sălciua, pregătită să devină mamă: „Mă va schimba acest nou statut”

Previziuni șocante! Ce vor păți, în curând, Prințul Harry și Meghan Markle

Carmen de la Sălciua, reacție șocantă după despărțirea de Culiță Sterp: „Un nimeni...”

Nici nu s-a despărțit bine de Culiță Sterp, că s-a și pozat sexy! Ce fotografii a pus Carmen de la Sălciua pe Instagram?

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au despărțit...iar!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Cum știi că e momentul să ieși dintr-o relație

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri