Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au despărțit...iar!


Dup ce Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua s-au împăcat recent, se pare că aceștia s-au și despărțit. Solista a postat un mesa de-a dreptul controversat, iar fanii cred că ar fi despre Culiță.


In articol:

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp formau un cuplu extrem de îndrăgit de către fanii lor, dar se pare că nu au reușit să se înțeleagă, să găsească un numitor comun și deja s-au despărțit.

Cei doi sunt cunoscuți pentru reacția complicată pe care au avut-o pentru că după prima despărțire au stat o bună perioadă de timp separați. Cei doi cântăreți au decis să se împace după ce Culiță Sterp a apărut într-o emisiune televizată, ca acum sursele să confirme că aceștia s-au despărțit... iar.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au despărțit...iar!
Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au despărțit...iar!

Citeste si: Prima declaraţie a lui Carmen de la Sălciua, după ce a ajuns de urgenţă la spital: „Doctorii îi fac niște analize serioase...”

Aparent, de această dată, separarea este una ireversibilă, datorată de faptul că aceștia nu se mai înțeleg, iar Carmen de la Sălciua a postat, alături de o fotografie, mesajul: „Cea mai frumoasă priveliște vine după cea mai grea urcare”. În fotografie, Carmen nu este însoțită de iubit/ fostul iubit (pentru că nimeni nu mai înțelege ce se petrece cu adevărat între cei doi), dar pare foarte fericită.

O sursă a declarat pentru o publicație autohtonă că faimoșii cântăreți, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, s-au despărțit... iar

Un apropiat de-al cuplului, a declarat pentru un tabloid românesc daptul că zvonurile despre separarea celor doi sunt adevărate. Motivele sunt numeroase: s-au certat, au avut parte de neînțelegeri, nu se mai înțelegeau și nici măcar nu mai ieșeau împreună, poate doar dacă aveau contracte de onorat.

„Carmen și Culiță s-au despărțit iar, din ce am auzit, s-au certat foarte urât. Au existat mai multe neînțelegeri între ei, de când s-au împăcat ultima dată. Ea spunea mereu că el nu o ascultă, nu o înțelege și nu îi este alături. Nu se mai înțelegeau de ceva vreme, oricum… nu e o noutate pentru nimeni.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au despărțit...iar!
Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au despărțit...iar!

Citeste si: Surpriză! Cu cine se iubește Geta Sterp, sora artistului Culiță Sterp

Prietenii lor apropiați știu lucrurile astea, în ultimul timp chiar refuzau să mai iasă împreună și se afișau doar dacă aveau vreun eveniment de onorat și era scris numele lor în contract. Nu aveau de ales… munca e muncă, viața privată e altceva. Este adevărat că ea (Carmen de la Sălciua, n.r.) a avut ceva probleme de sănătate, a avut tratament, nu s-a simțit prea bine. Nu s-a mai ocupat nici de Instagram și a lăsat pe locul doi și muzica, s-a ocupat de ea, să-i fie bine. Este foarte supărată Carmen și, mai mult, dezamăgită de gesturile lui Culiță. Efectiv, lui nu i-a păsat. Nici nu a vizitat-o sau ceva. Alături i-a stat o bună prietenă și atât. Carmen zice că nu se mai împacă niciodată cu el, că nu s-a schimbat nimic,” a explicat sursa.

Citeste si: Fostul iubit al lui Carmen de la Sălciua a pus ochii pe Vulpița? Vezi cum a reacţionat Cosmin Isăilă după ce a văzut-o pe Veronica din Blăgeşti dansând în clubul de manele!


Abonează-te pe

Citește și:

Carmen de la Sălciua, agresată în public! A fost nevoie de intervenția bodyguarzilor!

ȘOC! Andreea Mantea și fiul ei au fost BĂTUȚI! Detalii îngrozitoare

Prima declaraţie a lui Carmen de la Sălciua, după ce a ajuns de urgenţă la spital: „Doctorii îi fac niște analize serioase...”

Fostul iubit al lui Carmen de la Sălciua a pus ochii pe Vulpița? Vezi cum a reacţionat Cosmin Isăilă după ce a văzut-o pe Veronica din Blăgeşti dansând în clubul de manele!

Carmen de la Sălciua seamănă perfect cu mama ei!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine a fost nominalizat la Survivor România pe 19 iunie 2021. Alege Punta Cana - destinația de vacanță!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri