Ligi are o mamă foarte frumoasă şi modestă! Uite ce ar fi spus femeia despre Philip!


Ligi are o mamă foarte frumoasă şi modestă. Uite ce ar fi spus femeia despre Philip!


In articol:

Ligi de la Puterea Dragostei este una dintre cele mai controversate concurente din casă. Deşi este o femeie frumoasă şi foarte sexy, protagonista noastră a fost deseori ironizată de colegi, dar şi de fanii emisiunii, din pricina operaţiilor estetice numeroase pe care şi le-a făcut.

Comparată deseori cu Bianca Drăguşanu, concurenta a spus însă, clar şi răspicat, că pentru ea, vedeta nu este un model şi că nu şi-a dorit niciodată să-i calce pe urme.

Ei bine, noi am fost uimiţi când am văzut-o pe mama blondei...Femeia care i-a dat viaţă lui Ligi pare foarte tânără, este tunsă scurt, are breton şi are un chip ghiduş, de adolescentă.

Citeste si: Andreea Pirui, filmuleţe indecente cu ea?! Ce spune blonda despre imaginile compromiţătoare?

Ligi are o mamă foarte frumoasă şi modestă. "Nu pare serios, mamă" 

Ligi este apropiată de mama ei, aceasta fiind atât principala ei susţinătoare cât şi cel mai mare critic, atunci când este nevoie. Se pare că mama blondei nu l-a plăcut pe Philip, opinie ce a cântărit mult când concurenta de la Puterea Dragostei a hotărât să se retragă din relaţia cu tânărul care formează acum un cuplu cu Bernadett.

"Nu pare serios, mamă", i-ar fi spus protagonista noastră fiicei ei, potrivit unor surse din casă. Şi s-a demonstrat că a avut dreptate, Philip flirtând cu Berna pe tot parcursul relaţiei cu Ligi.

Citeste si: Bernadett de la Puterea Dragostei a vrut să fie sexy, dar s-a făcut de râs! Uite ce a apărut într-o poză pe care şi-a făcut-o!


Citește și:

Bogdan Mocanu aruncă bomba la Puterea dragostei! Roxana l-a trădat pe Turcu? "Vorbește și acum cu fostul iubit la telefon"

Bernadett de la Puterea Dragostei a pozat nud! Uite imaginea controversată a momentului!

Ligi de la Puterea dragostei, prima reacție după ce Phillip a făcut publice filmulețe indecente cu ea: „Nu este nimic de judecat...”

De ce își ține mereu Bernadett de la Puterea Dragostei părul prins în coadă

De cât timp sunt împreună Livian și iubita lui, de fapt! Bianca va avea un șoc

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu au anulat nunta: „Nu sunt o fire superstițioasă”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri