Bernadett de la Puterea Dragostei a pozat nud! Uite imaginea controversată a momentului!


Bernadett de la Puterea Dragostei a pozat nud! Uite imaginea controversată a momentului!


In articol:

Bernadett este una dintre cele mai frumoase concurente din casa Puterea Dragostei! De-a lungul lunilor petrecute în casă, tânăra a avut numeroși admiratori, Alex Bobicioiu, Jador și Iancu Sterp fiind doar câțiva dintre ei. Protagonista noastră și-a întâlnit marea dragoste, însă, abia acum, când a intrat a doua oară în casă.

Ea formează un cuplu cu Philip, fostul iubit al lui Ligi, o concurentă controversată din casă. Philip a mărturisit că se simte mult mai bine alături de Berna, acesta susținând că blonda este mai feminină, mai înțelegătoare și mai liniștită decât Ligi.

Citeste si: Puterea dragostei 15 februarie. Bernadett, acuzații grave la adresa lui Ligi! Blondina încearcă să-i bage mințile-n cap lui Philip

Bernadett de la Puterea Dragostei a pozat nud! ”Nu m-aș fi așteptat la așa ceva din partea ta” 

Trebuie să spunem însă că, în urmă cu ceva timp, concurenta de la Puterea Dragostei a făcut o poză extrem de îndrăzneață care nu prea cadrează cu imaginea ei ingenuă. Aceasta s-a lăsat fotografiată complet dezbrăcată, arătându-și posteriorul de invidiat. Imaginea respectivă a strâns o sumedenie de aprecieri, comentarii pozitive, dar și critici dure din partea unor urmăritori.

Și tu te dezbraci pentru bani? Ai făcut videochat? Nu m-aș fi așteptat la așa ceva din partea ta...”, i-a scris o femeie frumoasei blonde.

Citeste si: Bernadett de la Puterea Dragostei, de nerecunoscut fără extensii, gene false şi acid hialuronic în buze! Aşa arăta blonda acum ceva timp!


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Dialog de senzație între Smiley și Gina într-un live spontan pe Youtube. Replicile care au stârnit hazul tuturor: „Să nu uiți să iei o pâine când vii!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Divertisment

Parteneri