Care este adevăratul nume al frumoasei Bernadett de la ”Puterea Dragostei”


Bernadett de la ”Puterea Dragostei” este, de cele mai multe ori, ca o carte deschisă, ea recunoscând, de-a lungul timpului, în și după emisiune, fiecare pasiune, fie ca era vorba de băieți, fie ca era vorba de... fotografie, de-ale sale.


In articol:

Cu toate acestea, deși de fiecare dată a precizat că Bernadett se scrie fără ”E”, frumoasa blondină a ”uitat” să se prezinte cu tot numele, cel pe care îl are în buletin.

Citeste si: Bernadett de la ”Puterea Dragostei” suferă după Iancu Sterp! Dezvăluri incredibile despre cei doi

Citeste si: Bernadett de la Puterea dragostei s-a făcut vloggeriţă! Vezi cum a fost filmată frumoasa blondă în primul ei videoblog!

Citeste si: Bernadett de la Puterea dragostei are o soră secretă! Frumoasa Izabella a fost mireasă acum câteva luni! FOTO

Mai exact, frumoasa Bernadett de la ”Puterea Dragostei” are un al doilea nume la fel de frumos și, am spune, cel puțin în afara Ardealului, la fel de rar: Rozalia, un nume cu origini maghiare și care înseamnă ”Trandafir”. Cu toate acestea, de-a lungul timpului, ea a ținut secret acest lucru și nici cei mai apropiați amici de-ai săi de la ”Puterea Dragostei” nu știau că are un al doilea nume.

Nu prea am vorbit de numele meu complet, îmi place mai mult Bernadett”, a explicat, lacunar, frumoasa fostă concurentă de la ”Puterea Dragostei” care, în plus, spune că nimeni nu a strigat-o cu cel de-al doilea prenume, vreodată.

 

Bernadett de la ”Puterea Dragostei” era îndrăgostită de Iancu Sterp

 

”În ultima vreme, cu Iancu mi-am petrecut tot timpul”, ne-a dezvăluit, acum ceva timp, Bernadett de la ”Puterea Dragostei”. ”Trebuie să fiu sinceră. Nu știu exact ce e între noi, dar încep să simt ceva. Adică, între noi, înainte de Puterea Dragostei a mai fost ceva. Ca să fiu sinceră, noi ne cunoșteam de dinainte, am fost impreună, ne-am sărutat... Apoi, când am ajuns în casă nu ne-am cuplat, chiar dacă amândoi regretăm asta. Acum suntem în tatonări, vorbim zi de zi, cu prele, suntem peste tot împreună, ne distrăm doar împreună”, ne-a mai mărturisit, la acea vreme, Bernadett de la ”Puterea dragostei” despre relația cu Iancu Sterp.

 

Bernadett de la ”Puterea Dragostei” a înnebunit lumea cu formele ei

Blondina Bernadette de la Puterea Dragostei are doar 21 de ani și este din Târgu Mureș. Tânăra româncă este model și adoră să facă fotografii, mai ales în ipostaze sexy, iar conturile ei de socializare sunt pline de imagini care mai de care mai senzuale cu blondina. Cu toate că este foare frumoasă și are o siluetă de invidiat, Bernadett nu și-a găsit încă jumătatea în țară nici la ”Puterea Dragostei” nu a găsit bărbatul care să îi schimbe viața, chiar dacă, așa cum recunoaștea și ea, îl place pe Iancu Sterp.

 


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Ce să îți pui în bagaj la munte

Ți se rupe sufletul! Ce a pățit soția lui Benone Sinulescu după moartea artistului

DESCOPERĂ: Cine este DORIAN HÂTZ POPA. De ce și-a schimbat numele din buletin

CITEȘTE: Ce înseamnă când visezi MOARTEA cuiva. Este semn bun sau rău?

CITEȘTE: La cât timp se șterge praful

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

DESCOPERĂ: Cine este și ce vârstă are chef RADU DUMITRESCU

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri