Manuela de la ”Puterea Dragostei”, distrusă de deciziile Guvernului în epidemie de coronavirus! ”Nu știu, sper să ne revenim”

Manuela de la ”Puterea Dragostei”, distrusă de deciziile Guvernului în epidemie de coronavirus! ”Nu știu, sper să ne revenim”
Manuela de la ”Puterea Dragostei”, distrusă de deciziile Guvernului în epidemie de coronavirus! ”Nu știu, sper să ne revenim”

Manuela de la ”Puterea Dragostei” este, pe lângă subiectul unor controverse uriașe în timpul emisiunii, și o femeie de afaceri care, în ultimii ani, s-a dovedit abilă.

Cu toate acestea, Manuela de la ”Puterea Dragostei”, după ani buni în care și-a condus afacerea, un salon de înfrumusețare în Alba Iulia, s-a văzut în fața unei probleme pe care nu a avut cum să o ocolească.

Citeste si: Concurenții de la Puterea Dragostei, mesaje din izolare în epidemia de coronavirus VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Cântărețul Alessio, izolat la domiciliu din cauza coronavirusului! ”M-au sunat cei de la DSP și...”

Citeste si: Manuela de la Puterea Dragostei, complet nemachiată! Uite cum arată tânăra, naturală!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

”De când s-a luat decizia să fie închise și saloanele de înfrumusețare, tot stau să mă gândesc... Afacerea mergea bine, chiar dacă era epidemie de coronavirus, veneau fetele care se pregăteau de carantină, să stea acasă cu iubiții...

Glumesc, dar chiar erau oameni la noi la salon... Acum e gol, că așa a decis Guvernul... Asta pot înțelege, dar sper să facă cumva să nu dăm faliment”, ne-a spus, în exclusivitate, Manuela de la ”Puterea Dragostei”.

Mai mult decât atât, recunoașt e Manuela de la ”Puterea Dragostei”, situașia este cu atât mai dificilă cu cât afacerea pe care o avea poate să dea faliment, iar niște oameni ar rămâne pe drumuri.

”Sunt foarte suparată, situația este una foarte grea din toate punctele de vedere. Ieri am închis salonul, evenimentele și colaborările sunt toate anulate. O sa suferim pierderi mari din punct de vedere economic însă nu e panică, încă nu. Normal, trebuie sa urmăm toate indicațiile pe care le primim, sa fim responsabili și așa vom trece mai repede peste perioada asta care mă cam demoralizează.

Citește și: Cosmin a ajuns pe mâinile medicilor, la scurt timp după descalificarea din „Casa iubirii”! În ce stare se află fostul concurent în aceste momente: „Îl durea”- kanald.ro

Citește și: "Au murit într-o secundă!" Au apărut imaginile de pe camerele de supraveghere cu accidentul în care au pierit Mihaela și Paul- stirilekanald.ro

S unt genul de persoana super-activă, nu îmi place să stau în casă, însă dacă asta trebuie sa fac ca sa scăpăm mai repede atunci asta fac! Și la fel ar trebui sa procedeze fiecare, altfel, o sa ne lungim mult și bine și o sa avem de suferit și de pierdut cu toții. Pe 18 martie și-au închis și prietenele mele saloanele de înfrumusețare, și-a închis și mătușa mea cafeneaua, ne-am închis cu toții afacerile și nu e de bine, dar repet, fiți responsabili dragi oameni și vom trece cu bine peste tot! Doar sper să

nu îi lăsam pe oamenii aceia fără loc de muncă, sper să ne revenim economic pentru că, de noi, sincer, de cei care investim, depind foarte mulți oameni”, ne-a mai spus Manuela de la ”Puterea Dragostei”.

 

Bătaie ca în 7 păcate între Manuela și Roxana, la ”Puterea Dragostei”

Acum câteva luni, în casa ”Puterea Dragostei”, Roxana a jignit-o pe Manuela și a aruncat cu o pernă în ea, moment în care bruneta s-a ridicat și s-a răstit la șatenă.

Replicile dure i-au pus capac Roxanei, care s-a ridicat și ea și a sărit la bătaie. Concurentele care erau de față au sărit să le despartă pe cele două fete, iar Alex Turcu care a văzut întregul moment s-a repezit spre casa fetelor. Împiedicat de staff și de colegii săi, Turcu a spart ușa pentru a ajunge la Roxana. În urma bătăii, Roxana s-a ales cu buza spartă de Manuela de la ”Puterea Dragostei”. Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Horoscop Rac Iulie 2024. Nativii Rac au o putere fizică și mentală extraordinară

Irina Columbeanu a făcut SENZAȚIE pe străzile din Cluj-Napoca. A purtat o geantă de peste 10.000 de euro

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Modul inedit în care Pınar Deniz și-a luat rămas bun de la echipa serialului turcesc "Secrete de familie" (Yargı) - VIDEO

Ce spune Jean de la Craiova despre geloziile din familie. Care sunt limitele artistului: “Avem și noi o barieră.”

În această seară, de la ora 20:00, în serialul “O dragoste”, reușită majoră pentru Nilay

„Înfricoșător!” Descoperire sinistră făcută de o femeie în imaginile din vacanță, chiar din hotel! A făcut-o să tremure de frică și să țină ascuns totul până astăzi


Cookies