Manuela de la ”Puterea Dragostei”, distrusă de deciziile Guvernului în epidemie de coronavirus! ”Nu știu, sper să ne revenim”

Manuela de la ”Puterea Dragostei”, distrusă de deciziile Guvernului în epidemie de coronavirus! ”Nu știu, sper să ne revenim”
Manuela de la ”Puterea Dragostei”, distrusă de deciziile Guvernului în epidemie de coronavirus! ”Nu știu, sper să ne revenim”

Manuela de la ”Puterea Dragostei” este, pe lângă subiectul unor controverse uriașe în timpul emisiunii, și o femeie de afaceri care, în ultimii ani, s-a dovedit abilă.

Cu toate acestea, Manuela de la ”Puterea Dragostei”, după ani buni în care și-a condus afacerea, un salon de înfrumusețare în Alba Iulia, s-a văzut în fața unei probleme pe care nu a avut cum să o ocolească.

Citeste si: Concurenții de la Puterea Dragostei, mesaje din izolare în epidemia de coronavirus VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Cântărețul Alessio, izolat la domiciliu din cauza coronavirusului! ”M-au sunat cei de la DSP și...”

Citeste si: Manuela de la Puterea Dragostei, complet nemachiată! Uite cum arată tânăra, naturală!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

”De când s-a luat decizia să fie închise și saloanele de înfrumusețare, tot stau să mă gândesc... Afacerea mergea bine, chiar dacă era epidemie de coronavirus, veneau fetele care se pregăteau de carantină, să stea acasă cu iubiții...

Glumesc, dar chiar erau oameni la noi la salon... Acum e gol, că așa a decis Guvernul... Asta pot înțelege, dar sper să facă cumva să nu dăm faliment”, ne-a spus, în exclusivitate, Manuela de la ”Puterea Dragostei”.

Mai mult decât atât, recunoașt e Manuela de la ”Puterea Dragostei”, situașia este cu atât mai dificilă cu cât afacerea pe care o avea poate să dea faliment, iar niște oameni ar rămâne pe drumuri.

”Sunt foarte suparată, situația este una foarte grea din toate punctele de vedere. Ieri am închis salonul, evenimentele și colaborările sunt toate anulate. O sa suferim pierderi mari din punct de vedere economic însă nu e panică, încă nu. Normal, trebuie sa urmăm toate indicațiile pe care le primim, sa fim responsabili și așa vom trece mai repede peste perioada asta care mă cam demoralizează.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

S unt genul de persoana super-activă, nu îmi place să stau în casă, însă dacă asta trebuie sa fac ca sa scăpăm mai repede atunci asta fac! Și la fel ar trebui sa procedeze fiecare, altfel, o sa ne lungim mult și bine și o sa avem de suferit și de pierdut cu toții. Pe 18 martie și-au închis și prietenele mele saloanele de înfrumusețare, și-a închis și mătușa mea cafeneaua, ne-am închis cu toții afacerile și nu e de bine, dar repet, fiți responsabili dragi oameni și vom trece cu bine peste tot! Doar sper să

nu îi lăsam pe oamenii aceia fără loc de muncă, sper să ne revenim economic pentru că, de noi, sincer, de cei care investim, depind foarte mulți oameni”, ne-a mai spus Manuela de la ”Puterea Dragostei”.

 

Bătaie ca în 7 păcate între Manuela și Roxana, la ”Puterea Dragostei”

Acum câteva luni, în casa ”Puterea Dragostei”, Roxana a jignit-o pe Manuela și a aruncat cu o pernă în ea, moment în care bruneta s-a ridicat și s-a răstit la șatenă.

Replicile dure i-au pus capac Roxanei, care s-a ridicat și ea și a sărit la bătaie. Concurentele care erau de față au sărit să le despartă pe cele două fete, iar Alex Turcu care a văzut întregul moment s-a repezit spre casa fetelor. Împiedicat de staff și de colegii săi, Turcu a spart ușa pentru a ajunge la Roxana. În urma bătăii, Roxana s-a ales cu buza spartă de Manuela de la ”Puterea Dragostei”. 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Horoscop 31 iulie 2024. O zodie va merge într-o destinație nouă!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Stațiunea Costinești, ”Saint-Tropez-ul” litoralului românesc

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies