Larisa Udilă a făcut mărturisiri despre soțul infidel la „Detectorul de minciuni”: “Am verificat și am văzut că a șters mesajele”


Larisa Udilă, fosta concurentă a emisiunii de modă „Bravo, ai stil!” difuzată pe Kanal D, a făcut destăinuiri despre lucruri private din viața ei, de față cu Oana Radu.


In articol:

Invitată în emisiunea „Detectorul de minciuni”, moderată de Oana Radu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, vedeta a vorbit despre lucruri personale din viața ei, inclusiv despre infidelitatea soțului ei.

Soțul Larisei Udilă a fost cel care a călcat greșit în căsnicia lor

Pe lângă numeroasele discuții, unele dintre subiecte au fost infidelitatea și înșelatul. Larisa Udilă a spus că nu este de acord cu înșelatul într-o relație, și nu și-ar putea ierta soțul dacă ar ajunge în acest punct, dar a povestit despre cum a reușit să îl prindă, într-o zi, cu acte de „aproape” infidelitate.

Vedeta a vorbit despre faptul că a primit un mesaj pe pagina ei personală de Instagram, despre cum soțul ei i-a scris unei fete. În cele din urmă, a descoperit faptul că soțul ei avea un cont fals unde obișnuia să vorbească cu numeroase fete.

Citeste si: ,,Are nervi.” Ce a făcut Alexandru Ogică, soțul Larisei Udilă, după ce s-au certat

Larisa Udilă a făcut mărturisiri în exclusivitate despre soțul infidel

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: ,,Am o mare problemă.” Larisa Udilă, anunț pe rețelele de socializare

„Da, l-am prins. Nu știu dacă înțelegi, dacă povestesc asta o să mă cert foarte tare cu soțul meu acasă. Deci o să râdeți maxim! Stăteam liniștită în pat cu el, era un moment din ăsta de iubire. Nu căutam, crede-mă pe cuvânt (n.r.: în acel moment), de obicei caut mult, dar când caut nu găsesc nimic. Atunci stăteam liniștită în pat, eu pe telefonul meu, el pe telefonul lui. Primesc un mesaj pe Instagram: <<Bună, Larisa, îmi scrie soțul tău de pe un cont, și atunci când i-am scris pe contul lui mi-a spus să șterg mesajul, că îl bag la pușcărie>>. Și eu zic: <<Ia uite, iubire, au făcut ăștia un cont fals cu numele tău și-mi scriu mie fetele, că le bagi tu în seamă>>. Stau, mă gândesc, și zic că poate nu e chiar așa. Am luat telefonul lui, am intrat pe Instagramul lui, pe care îl aveam și eu, și ștersese mesajele cu tipa aia, în care ea îi scrisese lui. Deci el a avut un Instagram fals, scria tuturor. Una dintre fete l-a anunțat că cineva cu un Instagram fals scrie în numele lui, și el i-a spus să nu-i mai scrie aici (n.r.: pe contul lui oficial de Instagram), pentru că îl bagă la pușcărie ”, a povestit Larisa Udilă.

Larisa Udilă a trecut peste momentul de infidelitate din partea soțului ei

Deși a reușit să îl prindă în fapt neintenționat pe soțul ei cu mesaje trimise altor fete, vedeta a dat uitării acest episod, considerând că a fost un copilărism, astfel că i-a acordat o ultimă șansă. Larisa Udilă încercat să îl înfrunte și să îl tragă la răspundere pentru gestul de infidelitate, însă el a căutat o scuză plauzibilă, și i-a explicat Larisei că a fost doar o prostie din partea lui să facă acest lucru. În final, a menționat faptul că dacă ar înșela-o propriu zis, n-ar mai putea el să trăiască fericit cu ea, deoarece Larisa ar fi povara vieții lui.

Citeste si: Larisa Udilă a vorbit despre intervenția cu implanturi mamare. „Nu îmi plac schimbările acelea în care nu mă mai recunosc”.

Larisa Udilă a făcut mărturisiri în exclusivitate despre soțul infidel

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Cine este Alexandru Ogică, soțul Larisei Udilă. "S-a mutat în București, fix în clasă cu mine."

„A șters mesajele, eu când am verificat și am văzut că a șters mesajele am zis gata, minte 100%. De ce ai șters mesajele? A, că le-am șters ca să nu ne certăm, că ești nebună și te cerți cu mine. I-am zis că nu există așa ceva, ai mințit. Bine, mă duc la magazin, ia telefonul și caută cât vrei (n.r: i-a spus soțul Larisei). Eram fiartă, nu mai puteam. Ce crezi că am făcut? I-am dat mesaj (n.r.: prietenului soțului ei, de pe contul lui) și i-am zis: <<Te rog din suflet, dă-mi repede parola și contul că mi-a scris cineva și trebuie să răspund până vine Larisa acasă>>. Mi-a trimis parola, contul, am intrat. Ce era acolo... A venit acasă, am vrut să plec, el mi-a spus că nu e chiar așa, că îmi explică, a găsit el o explicație care nu era plauzibilă absolut deloc. A zis că a fost o prostie, că n-a făcut nimic și că n-am de ce să mă supăr.(...) Atunci am trecut cumva peste, pentru că mi s-a părut o copilărie, i-am dat ultima șansă. Dacă m-ar înșela, n-ar mai putea să trăiască el fericit cu mine, pentru că aș fi povara vieții lui”, a încheiat Larisa Udilă.

 

Citeste si: Cine este Larisa Udilă (Ogică). „În momentul în care am aflat că este posibil ca cel mic să vină pe lume cu sindromul Down, am simțit că îmi fuge pământul de sub picioare."

Larisa Udilă a făcut mărturisiri în exclusivitate despre soțul infidel

[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe

Citește și:

,,Are nervi.” Ce a făcut Alexandru Ogică, soțul Larisei Udilă, după ce s-au certat

Sarah Prodan, despre suferința Anamariei Prodan după divorț: Am văzut-o pe mama mea plângând în...

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

,,Am o mare problemă.” Larisa Udilă, anunț pe rețelele de socializare

Larisa Udilă a vorbit despre intervenția cu implanturi mamare. „Nu îmi plac schimbările acelea în care nu mă mai recunosc”.

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Situația nu este minunată în acest moment.” Oana Roman și Marius Elisei, din nou în punctul de a se despărți?! Vedeta a făcut destăinuiri controversate în mediul online
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Video
Parteneri