Cine este Alexandru Ogică, soțul Larisei Udilă. "S-a mutat în București, fix în clasă cu mine."

cine este alexandru ogica
Cine este Alexandru Ogică, soțul Larisei Udilă. "S-a mutat în București, fix în clasă cu mine."

Află tot ce nu știai despre Alexandru Ogică, soțul Larisei Udilă.

Alexandru Ogică s-a născut pe data de 23 octombrie 1996, în orașul Giurgiu.
Înălțime: 1,78 m
Greutate: 72 kilograme
Soțul Larisei Udilă a studiat la UNEFS, Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport din București.
Alexandru Ogică s-a mutat în București pe când era în clasele primare, întâlnind-o pe Larisa pe vremea când împărțeau aceeași sală de clasă.

Cine este soțul Larisei Udilă

Citeste si: Cine este Larisa Udilă. „În momentul în care am aflat că este posibil ca cel mic să vină pe lume cu sindromul Down, am simțit că îmi fuge pământul de sub picioare."

Citeste si: Cine este soția lui Laurențiu Duță. “Îmi spunea că din când în când mai trecea să-mi vadă poza."

Întrebată de un fan pe Istagram „cum te-ai cunoscut cu Ogi?", soția sa, Larisa Udilă, a răspuns:
"În clasele 1-4. S-a mutat în București, fix în clasă cu mine." Tânărul a început junioratul în fotbal în anul 2003, la FC FCSB SA, de unde s-a transferat la Pandurii Târgu Jiu. Alexandru a mai jucat la echipele de fotbal Concordia Chiajna și Popești Leordeni.


Acesta și-a dorit dintotdeauna să joace pentru echipa CSA Steaua, unde a ajuns prin decizia lui Marius Lăcătuș, după o perioadă de testare. Astfel, Alexandru îmbracă tricoul Stelei și își vede visul împlinit. Acesta speră ca echipa lui de suflet să ajungă în fruntea fotbalului românesc, acolo unde Ogică spune că îi este locul.

Citeste si: Cine este Laurențiu Duță. „Prima oară am acompaniat-o cu chitara, la serbarea şcolii noastre. Eram clasa a VI-a, a VII-a. Ea era mai mică cu doi ani"

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

larisa udila sot

Citeste si: Cine este Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu. “Da, gătesc pentru ea.”

Alexandru Ogică este într-o relație din 23 octombrie 2014 cu fotomodelul Larisa Udilă, actuala sa soție.
În anul 2018, Alexandru Ogică a organizat cea mai romantică cerere în căsătorie, într-un cadru de vis, pe malul lacului Cernica.
Înconjurați de rude și prieteni, pe un covor presărat cu petale de trandafiri, bărbatul a cerut-o de soție pe cea care îi era alături de 4 ani, oferindu-i în genunchi, un superb inel de

logodnă.

Cum a aflat soțul Larisei Udilă că va deveni tată

Citeste si: Cine este Denis Roabeș. „Îmi place să fac lucrurile o singură dată”

În iarnă, pe 8 decembrie 2020, partenera de viață a lui Alexandru a aflat că este însărcinată și s-a gândit să-i dea vestea soțului într-un mod inedit.


Întrucât se apropiau sărbătorile, Larisa Udilă a împodobit bradul și a așezat testul printre cadouri. Reacția bărbatului a fost mai mult decât emoționantă, acesta a izbucnit în plâns.
„Ardeam de nerăbdare să îi dau marea veste, dar am hotărât să mă țin tare până spre seară. Am pus testul sub bradul împodobit, gândindu-mă că nu va exista un dar mai frumos pentru el de la mult așteptatul Moș Crăciun.
Reacția lui a fost mai mult decât mă așteptam. 
Când a văzut testul, lacrimile i-au invadat chipul și m-a strâns la pieptul lui ca și când nu mă văzuse de mult timp. Am plâns împreună, îmbrățișați, minute în șir și ne spuneam unul altuia cât de norocoși suntem de tot ceea ce ni se întâmplă în viață." a povestit Larisa Udilă.

Citește și: Salariul minim se va calcula diferit! Directiva care explică noua formulă: Pot include 60% din salariul median brut- kanald.ro

Citește și: Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news- stirilekanald.ro

Citeste si: Cine este soțul Andreei Bănică. „Mi-am jurat că cel care mă va atinge prima oară va fi soțul meu și tatăl copiilor mei”

Alexandru Ogică  este căsătorit cu Larisa Udilă

Cei doi și-au oficializat relația pe 23 iunie 2021. Printre invitații de la eveniment, s-au numărat Adelina Pestrițu, împreună cu soțul acesteia, Virgil Șteblea, cântăreața Karmen și Marisa Paloma, câștigătoarea concursului ,,Bravo, ai stil!", sezonul 2.
În ziua cununiei, fotbalistul a avut emoții în legătură cu un aspect surprinzător. Acesta se temea ca nu cumva Larisa să aleagă, în ultimul moment, să păstreze numele tatălui său.
Ogi s-a liniștit însă abia după ce soția sa a semnat actele, în fața ofițerului stării civile, cu numele de Larisa Ogică.
„Nu există așa ceva (n.r.- să păstreze numele tatălui)! Am văzut ce scrie acolo. Larisa Ogică a semnat!" a mărturisit Alexandru Ogică.

În drum spre locația unde a avut loc nunta, Alexandru, a izbucnit în lacrimi, fiind copleșit de emoții. Bărbatul se afla pentru prima oară în fața camerelor de filmat și a mărturisit că emoțiile sale au dat năvală, întrucât este un teren necunoscut pentru el, fiind pentru prima dată în rolul de ginere. Alexandru Ogică se declară împlinit și este recunoscător pentru darurile pe care le-a primit de la Dumnezeu.
„E pentru prima oară când dau un interviu. Sunt foarte emoționat- prima oară interviu, prima oară ginerică (râde). În mașină, când veneam spre locație, am plâns puțin. Am auzit o melodie și am avut emoții. În sufletul meu este doar fericire și mulțumire pentru Bunul Dumnezeu. O strig Larisa Ogică. Așa am strigat-o întotdeauna. Nu ne mai lipsește nimic în acest moment. Suntem fericiți și îi mulțumim lui Dumnezeu pentru darurile pe care ni le dă în fiecare zi." a declarat fericitul mire in momentul căsătoriei.
In prezent, Larisa si Alexandru sunt părinții unui băiețel, pe nume Milan. Botezul micuțului a fost făcut in luna august 2022, iar nași, i-au fost Nicole Cherry împreună cu soțul acesteia. 



Citește și:

Ce afecţiuni pot ascunde pleoapele umflate

Cine este Gina Bradea. “Mă bătea zilnic, uneori şi de mai multe ori pe zi. Mă lovea cu orice: pumnii, palmele, picioarele, cureaua, beţe, linguri de lemn, furtune, cabluri electrice, coada de la matura."

Cum arăta Gina Pistol până să își facă 4 operații la nas. Imagini ȘOC, e de nerecunoscut!

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

"M-am trezit chemată la criminalistică, înțelegeți ce spun?". Claudia Pătrășcanu reacționează după ce fosta ei soacră a dat-o din nou în judecată

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi și Sebastian, la un pas de altercație în Casa iubirii! „Vrei să te cerți cu mine?” Aflați ce tensiuni fără precedent se vor isca între cei doi concurenți, vineri, 17 mai, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies