Cine este Ianula Duță, soția lui Laurențiu Duță. “M-au atras ochii imediat şi faptul că era retrasă, cuminţică."


Laurențiu Duță este un faimos cântăreț și compozitor al trupei 3rei Sud Est, însă, nu multă lume știe cu cine își împarte artistul viața. Ce profesie are Ianula Duță?


In articol:

Laurenţiu Duţă este un cunoscut cântăreţ şi compozitor român, născut în Năvodari, judeţul Constanţa. Este unul dintre fondatorii trupei 3ei Sud Est, alături de care a scos până în acest moment 12 albume.

Alături de colegii lui de trupă, Viorel Șipoș și Mihai Budeaunu, a sărbătorit 25 de ani de când cântă împreună. Deși a preferat să nu ofere multe informații despre relația și familia sa, în ideea de a nu o expune în mod direct în lumina reflectoarelor pe frumoasa lui soție, el a vorbit deschis într-un interviu despre cum s-a cunoscut cu soția sa, numele ei fiind Ianula Duță, și ce anume l-a atras în mod deosebit la aceasta.

Iată cine este Ianula Duță, soția artistului Laurențiu Duță, cu ce se ocupă și cum a început povestea de dragoste dintre cei doi. 

Cine este și cu ce se ocupă soția lui Laurențiu Duță

Laurentiu Duță este o persoană care apreciază discreția, așadar, rareori îl vom auzi vorbind despre familia acestuia. Ianula Duță este o femeie frumoasă în vârstă de 44 de ani, care împreună cu Laurențiu o fiică, pe Lorena, în vârsta de 15 ani.

Cei doi s-au cunoscut încă din perioada liceului, tot de atunci trăind o frumoasă poveste de dragoste. Recent au aniversat 29 de ani de iubire si au împreună 16 ai de căsnicie, conform postărilor lui Laurențiu de pe rețelele de socializare. 
Ianula Duță mereu a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor, în timp ce soțul ei se bucura de succes din partea ascultătorilor trupei 3ei Sud Est. Totodată, Ianula Duță profesează ca și profesoară de biologie la o școală gimnazială, studiind Biologia la Universitatea Ovidius din Constanța.

Citeste si: Laurențiu Duță, duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citeste si: Cine este Laurențiu Duță. „Prima oară am acompaniat-o cu chitara, la serbarea şcolii noastre. Eram clasa a VI-a, a VII-a. Ea era mai mică cu doi ani"

Cum a cunoscut-o Laurențiu Duță pe soția sa

În luna august a acestui an, cei doi au sărbătorit-o pe fiica lor, Lorena, care a împlinit frumoasa vârstă de 15 ani. 
Povestea lor de dragoste a început în anul 1993, în tot acest timp Laurențiu Duță protejând-o pe Ianula de lumina reflectoarelor, și apărând cu ea foarte rar la evenimentele mondene. Cei doi s-au cunoscut în momentul în care Laurențiu a acompaniat-o în clasa a VI-a sau a VII-a la o serbare a școlii acestora, o diferență de doi ani existând între ei. Acesta obișnuia să o acompanieze cu chitara, la solicitarea actualei soacre.

Citeste si: Cine este Mihai Budeanu. „A fost foarte greu, am fost la un pas de moarte.”

Citeste si: Cine este Viorel Șipoș. „A fost una dintre cele mai frumoase petreceri!”

Ce vârstă are soția lui Laurențiu Duță

Ulterior, a mărturisit că nu s-a gândit niciodată că la un moment dat vor forma un cuplu. Totodată, Laurențiu Duță a specificat într-un interviu despre cum s-au cunoscut că l-au atras foarte tare ei și faptul că era timidă.
“Ea în secret mă simpatiza, pentru că eu eram un fel de mica vedetă a şcolii. Cântam cu chitara şi câştigasem Festivalul Cântarea României. Eram la panoul de onoare al şcolii. Îmi spunea că din când în când mai trecea să-mi vadă poza. Mai târziu ne-am revăzut la un fan club Michael Jackson. M-au atras ochii imediat şi faptul că era retrasă, cuminţică. De atunci, din 1993, am rămas împreună” a povestit artistul pentru într-un interviu.

Citeste si: Cine este soția lui Visarion Alexa, preotul acuzat de agresiune sexuală? Cei doi au împreună 4 copii

Citeste si: Cine este Andreea Stravoiu. „Iubesc orașul în care m-am născut, străzile, natura și oamenii care au sfințit locul”

 

Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Brigitta Marta Gheorghe. „M-am mutat la București pentru că am încercat să am o carieră muzicală."

Rona Hartner, terorizată de fostul soț. La doi ani de la divorț, iubitul francez o vrea înapoi pe artistă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este soțul Andreei Bănică. „Mi-am jurat că cel care mă va atinge prima oară va fi soțul meu și tatăl copiilor mei”

Cine este mama Geta. ,,Am stat toată vara cu copiii mici.”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Rețetă de ardei umpluți de post ca la bunica. Care este secretul pentru cel mai bun gust
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri