Cine este soțul Andreei Bănică. „Mi-am jurat că cel care mă va atinge prima oară va fi soțul meu și tatăl copiilor mei”


Andreea Bănică este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară, însă nu toată lumea știe cine este bărbatul cu care își împarte blondina viața.


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este Lucian Mitrea, soțul Andreei Bănică, cu ce se ocupă și cum a început povestea de dragoste dintre cei doi.

Cine este soțul Andreei Bănică

Citește si: „Oare pe plan profesional nu mai ai nimic de spus?” Andreea Bănică nu scapă de comentariile răutăcioase de pe internet

Andreea Bănică și Lucian Mitrea

Andreea Bănică este căsătorită de mai bine de 14 ani cu Lucian Mitrea, bărbatul care i-a fost alături încă din vremea de când erau copii.

Pe Andreea Bănică o cunoaște o țară întreagă pentru talentul și frumusețea sa, însă despre Lucian Mitrea nu se știu foarte multe lucruri, bărbatul preferând să păstreze o manieră discretă a vieții sale personale.

Lucian Mitrea este un cunoscut impresar de muzică, iar în prezent este un investitor de succes în piața imobiliară.

Acesta s-a născut la malul mării, mai exact în Eforie Nord și a absolvit Liceul Teoretic Eforie Sud, acolo unde a întâlnit-o și pe cea care avea să-i fie soție și mama copiilor lui.

Deși acum face o avere din imobiliare, Lucian Mitrea a fost printre primii impresari și agenți de concerte din România postdecembristă. El a impresariat prima trupă de manele, care l-a făcut celebru pe Liviu Vârciu, L.A., formațiile prin care a trecut soția lui, Exotic și apoi Blondy, dar și artiști ca Akcent, Alex Velea sau Smiley.

În prezent Lucian Mitrea este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din județul Ilfov. La granița dintre orașul Pantelimon și comuna Cernica, soțul Andreei Bănică a construit un ansamblu de trei clădiri ridicate în regie proprie, care conțin peste 100 de apartamente. Mai mult decât atât, cele mai multe dintre ele au fost deja vândute.

Totodată, Lucian Mitrea a investit și la malul mării, unde și-a deschis în acest an, împreună cu soția lui un hotel de lux în stațiunea Eforie Nord, la doar câțiva pași de malul mării.

Cum l-a cunoscut Andreea Bănică pe soțul său

Citește si: „Nu cere multe lucruri, e un copil echilibrat”. Cum o educă Andreea Bănică pe Sofia, fetița ei

Andreea Bănică și Lucian Mitrea în tinerețe

Andreea Bănică și Lucian Mitrea în tinerețe

[Sursa foto: Instagram]

Pe Andreea Bănică și Lucian Mitrea îi leagă o viață împreună, cei doi formând un cuplu încă din perioada liceului.

Vedeta a povestit pe rețelele de socializare cum l-a cunoscut pe bărbatul care avea să-i devină soț. Fosta componentă a trupei Blondy și-a cunoscut soțul de pe vremea când amândoi erau în liceul. Între ei doi e o diferență de câteva luni, dar Lucian Mitre era în clasa a IX-a atunci când artista era în clasa a X-a.

Andreea Bănică a participat la balul bobocilor unde l-a cunoscut pe Lucian Mitrea, care era însoțit de vărul lui. Inițial artista a avut o relație cu vărul lui Lucian Mitrea, dar gândul său era la bărbatul care avea să-i devină soț. Astfel, pe întreg parcursul relației dintre artistă și vărul lui Lucian Mitrea, cei doi au fost însoțiți mereu de impresar, semn că și acestuia îi plăcea de blondină.

Timpul a trecut, iar astăzi vedeta și soțul său sunt unul dintre cele mai longevive și apreciate cupluri din showbizul românesc. Dragostea dintre ei i-a ajutat să treacă peste multiplele obstacole care au apărut pe parcursul căsătoriei. Andreea Bănică a mărturisit în nenumărate rânduri că Lucian Mitrea este bărbatul vieții ei, fiind și singurul „Nu am uitat zgomotul valurilor mici care loveau pietrele mari și îți dădeau acea stare de liniște și confort mental. Nu am uitat drumul până acolo, destul de departe de casa mea și luminile aprinse din loc în loc ce dezvăluiau siluetele a două suflete frumoase care, fără să știe, porneau pe drumul vieții presărat cu momente grele și frumoase, momente de neuitat!”, a povestit Andreea Bănică.

Lucian Mitrea, singurul bărbat din viața Andreei Bănică

Citește si: Andreea Bănică, dezvăluiri cu lacrimi în ochi despre relația cu tatăl ei: „Chiar și cu bătăile mele din copilărie...”

Cine este Lucian Mitrea

Cunoscându-l pe soțul său încă de la vârstă de 15 ani, Andreea Bănică nu a mai avut ocazia să fie și cu alți bărbați. Artista a mărturisit că Lucian Mitrea a fost singurul bărbat din viața ei și se mândrește cu acest lucru. Deși frumusețea și talentul ei au făcut-o să fie curtată de numeroși bărbați, Andreea Bănică a rămas fidelă aceluiași iubit din copilărie, având alături de el o familie frumoasă și doi copii minunați, pe Sofia și Noah.  

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Ozana Barabancea. „Cu prețul vieții, mama mi-a dat șansa să fac muzică!”

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este soția lui Visarion Alexa, preotul acuzat de agresiune sexuală? Cei doi au împreună 4 copii

Cine este Tavi Clonda. „De la organizare, acesta este un punct mai slab”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Andia. „Mi-am dat seama că am voce de radio!”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri