Cine este Cătălin Rizea, soțul Addei. „Nu mă gândeam niciodată că o să fim împreună!”

adda si catalin rizea

Artista Adda este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară

Artista Adda este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară. Însă știați cine este soțul acesteia, Cătălin Rizea?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact soțul artistei Adda, Cătălin Rizea, dar și cum a ajuns acesta să fie cunoscut, publicului larg. În plus, descoperiți și cine este artista Adda și cum și-a cunoscut pe cel care urma să-i fie soț, în urmă cu mai bine de șapte  ani.

 

Ce vârstă are Cătălin Rizea

Cătălin Rizea s-a născut pe data de 4 iulie, prin urmare, are frumoasa vârstă de 35 de ani.

catalin rizea varsta
Artista Adda este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este soția lui Romică Țociu. “Primul gând a fost că orice va fi o să-l depăşesc. Singurul lucru care nu poate fi depăşit este moartea"

 

Cine este Cătălin Rizea, soțul Addei

Pe lângă faptul că este soțul artistei Adda, Cătălin Rizea  este și impresarul acesteia, dar și manager la Baladda Records.

Cu toate că nu avea atât de multă experiență în acest domeniu, când a început să lucreze ca impresar și manager, Cătălin Rizea a reușit să se descurce și să învețe treptat, secretele acestei meserii.

În plus, odată cu trecerea timpului, soțul Addei a participat și la mai multe emisiuni televizate. Printre acestea se numără și una plină de provocări la care a participat, în anul 2020, împreună cu Adda, reușind să se claseze pe locul trei, făcând astfel o echipă minunată împreună, ceea ce i-a legat și mai mult pe cei doi, dar și una de gătit,

la care acesta a ajuns până în semifinale.

Cătălin Rizea formează o frumoasă echipă și în viața reală cu artista Adda, alături de care are un băiețel frumos care a început chiar de anul acesta, clasa 0.

cine este adda
Artista Adda este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Cuza de la Noaptea Târziu. "Ai mei parcă au fost luați prin surprindere când a trebuit să îmi pună numele"

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 

Ce vârstă are Adda

Adda, pe numele său întreg și real, Ada Alexandra Moldovan, s-a născut pe data de 3 martie, la Târgu Mureș. Prin urmare, în prezent are frumoasa vârstă de 30 de ani.

adda varsta
Artista Adda este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Theo Rose. ”Totul vine din copilărie. Toate lucrurile de care m-am temut atunci când eram copil și pe care am încercat să le ascund sub preș de-a lungul timpului"

 

Cine este Adda

Adda este una dintre cele mai apreciate cântărețe și compozitoare de la noi din țară.  

În anul 2012, aceasta a intrat în TOP 100 cele mai difuzate piese din România, mai exact pe locul 65, cu piesa „ Petre ”, pe care o are în colaborare cu artistul CRBL, urmând ca în anul 2013 să urce pe locul 26 cu aceeași piesă.

În anul 2014, artista Adda a reușit să ajungă iar în TOP 100 cu alte trei piese: „ Îți arăt că pot ” (26), „ Ușor ușor ” (49), „ Fără aer ” (57), iar  primul său single oficial se numește „Seara târziu”.

Pe lângă faptul că este o cântăreață foarte apreciată, Adda se descurcă de minune și la capitolul compoziție.

De-a lungul timpului, aceasta a scris piese pentru Paula Seling, Andreea Bănică, CRBL, Hi-Q și mulți alții.

Deși viața de artistă necesită implicare, Adda reușește întotdeauna să petreacă timp alături de soțul său, Cătălin Rizea, dar și de fiul său, Alexandru.

cine este catalin rizea
Artista Adda este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ea este presupusa iubită a lui CRBL. Câți ani are și cu ce ocupă tânăra. Cei doi au fost surprinși împreună- kanald.ro

Citește și: Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news- stirilekanald.ro

Citeste si: Cine este Cornel Palade. „Nu știu dacă e important să câștig”

 

Cum l-a cunoscut Adda, pe cel care urma s ă-i devină soț

Cătălin Rizea și Adda și-au început frumoasa poveste de iubire, încă din luna iulie a anului 2014. Perioadă în care, artista se bucura de un succes imens pe plan muzical.

Se pare că întâmplarea a făcut ca Adda să plece la mare împreună cu prietenele ei, pentru a susține un concert. Imediat după, aceasta a mers pe malul mării, acolo unde au apărut și patru băieți, printre care era și viitorul său soț, Cătălin Rizea.

„Cum îl descriu: Cum să mă descriu când sunt cu el? L-am cunoscut la sfârșitul lui iulie 2014. Eram semi beată. (…) Eu, semi amețită, pe caterincă, l-am văzut pe unul dintre crai că se holba la moacă nea sărutată pasional de camion. Da’ stați liniștiți că freza lui era în perfectă armonie cu mecla mea. (…) Mi-a spus că îl cheamă Cătălin.

Nu mă gândeam niciodată că o să fim împreună, erai un bărbat mișto, avea corpul bine lucrat, avea pătrățele, și eu arătam bine, eram o schiloadă. Nici eu n-am avut vreo intenție și nici nu, având în vedere că am mâncat hamsii cu usturoi pe plajă amândoi.

A două zi după această întâmplare ceva s-a schimbat în sufletele noastre și am început să vorbim.” . a povestit artista Adda, pe contul său de Instagram.

În prezent, cei doi formează unul dintre cele mai plăcute cupluri de la noi din țară, fiind căsătoriți de șapte ani și bucurându-se în fiecare clipă alături de băiețelul lor, Alexandru.

adda sot
Artista Adda este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Eliza Natanticu, soția lui Cosmin Natanticu. "M-a cerut de soţie pe o plajă, în Grecia. Şi-a propus să mă enerveze foarte tare."



Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

Cine este Cuza de la Noaptea Târziu. "Ai mei parcă au fost luați prin surprindere când a trebuit să îmi pună numele"

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

"M-am trezit chemată la criminalistică, înțelegeți ce spun?". Claudia Pătrășcanu reacționează după ce fosta ei soacră a dat-o din nou în judecată

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Ea este presupusa iubită a lui CRBL. Câți ani are și cu ce ocupă tânăra. Cei doi au fost surprinși împreună

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies