Close sidebar


Cine este Bianca Comănici. „Sunt extrem de entuziasmată!”Bianca Comănici este una dintre fostele concurente ale emisiunii „Puterea Dragostei”, care a rămas în atenția publicului. Însă știați că aceasta este prezentatoare la Kanal D?


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Bianca Comănici, dar și cum a ajuns aceasta să se bucure de succesul pe care îl are, în prezent, în cariera sa.

În plus, descoperiți și care sunt emisiunile de la Kanal D, la care aceasta este prezentatoare, dar și care este evenimentul la care a participat, cu doar câteva zile în urmă.

 

Cine este Bianca Comănici

Bianca Comănici, pe numele său întreg, Bianca Maria Comănici, a ajuns să fie cunoscută publicului larg, datorită succesului pe care l-a avut, odată cu participarea la emisiunea “Puterea dragostei”, Kanal D.

Aceasta a participat atât în sezonul cu numărul unu, cât și în sezonul cu numărul doi, pe care a reușit să le câștige, alături de fostul său iubit.

Bianca Comănici este una dintre fostele concurente ale emisiunii „Puterea Dragostei”, care a rămas în atenția publicului

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este soția lui Viorel Dragu. „Apelați cu încredere la Oana pentru copii frumoși”

 

Bianca Comănici face parte din echipa Kanal D

Odată cu succesul pe care l-a avut în emisiunea “Puterea Dragostei”, Bianca Comănici s-a făcut remarcată și a ajuns în atenția echipei Kanal D, echipă în care aceasta a dezvoltat mai multe proiecte. Bianca Comănici se află în poziția de prezentatoare la mai multe emisiuni de pe canalul de YouTube, WOWnews, Kanal D.

Printre aceste emisiuni se numără și „ Culisele iubirii”,  acolo unde   Bianca Comănici se întâlnește cu foști concurenți care au părăsit „Casa Iubirii”, pentru a le dezvălui trăirile din emisiune, dar și sentimentele pe care le au sau le-au avut față de concurenții aflați încă, în Casă, “ Bărbați vs. Femei”,  emisiune pe care   Bianca Comănici o prezintă acum, alături de Bogdan Mocanu și emisiunea “ Nu te supăra, frate!”,  unde o regăsim pe frumoasa prezentatoare, alături de fratele său Cristian, emisiune în care cei doi își testează limitele... unul altuia.

Bianca Comănici este una dintre fostele concurente ale emisiunii „Puterea Dragostei”, care a rămas în atenția publicului

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este soția lui Viorel Dragu. „Apelați cu încredere la Oana pentru copii frumoși”

Bianca Comanici a intrat în echipa Kanal D, încă din anul 2020, atunci când prezenta două emisiuni, una despre horoscop, iar cealaltă tot despre trenduri, “ Bărbați vs. Femei ”, însă la acea vreme alături de un alt coleg, și anume, Alex Mihei. Se pare că intrarea acesteia în echipa Kanal D a bucurat-o mai mult ca niciodată, aceasta arătându-și entuziasmul de la acea vreme, chiar într-un live de pe YouTube.

„Vor fi două emisiuni, una despre zodii, iar cealaltă despre trenduri. O să discutăm despre orice. O să am un coleg, n-o să vă spun despre cine este vorba. Sunt la început, o să îmi fie destul de greu să prezint pentru că o să fiu prezentatoare, o să am încă doi colegi și invitați. O să fie ceva divin. Sunt extrem de entuziasmată și emoționată.

Vreau să interacționați. Aceste live-uri vor fi făcute pentru voi, pentru a vă face să vă simțiți voi bine. O să fie ceva de genul „Totul despre Puterea dragostei” by Cornelia Ionescu. V-am spus, mă gândesc la emisiunea cu zodii pentru că va trebui să interacționați foarte mult. Poate o să ajungem să citim toate comentariile, toate zilele de naștere.”, a declarat Bianca Comănici, la acea vreme.

Bianca Comănici este una dintre fostele concurente ale emisiunii „Puterea Dragostei”, care a rămas în atenția publicului

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Maria Popovici. „Trebuie să ai curajul să sapi adânc și să pui totul pe tavă”

 

Bianca Comănici a fost prezentă la nunta Getei Sterp

Cu doar câteva zile în urmă, a avut loc nunta dintre Geta Sterp și Sebastian Crăciunescu. La nuntă au participat toți oamenii dragi familiei lor, iar dintre aceștia se pare că nu a lipsit și Bianca Comănici, care este bună prietenă cu frații Sterp.

Bianca Comănici a fost prezentă atât la cununia religioasă, cât și la petrecerea celor doi proaspăt căsătoriți. Aceasta a purtat o rochie foarte elegantă care a atras atenția imediat. Rochia a avut o nuanță de verde, lungă, care i-a pus în evidență toate calitățile.

Este cunoscut deja faptul că Bianca Comănici este activă pe rețelele de socializare, motiv pentru care aceasta a postat o serie de imagini de la marele eveniment, chiar din biserică, dar a făcut și un live pe TikTok, alături de mama Geta.

Bianca Comănici a fost plăcut surprinsă de întregul eveniment al nunții dintre Geta Sterp și Sebastian Crăciunescu, exprimându-și trăirile și emoția și pe rețelele de socializare.

„Cea mai emoționantă ceremonie!

Un moment deosebit... Am rămas marcată de cât de frumos este acest moment... Casă de piatră!”,   a scris Bianca Comănici, pe rețelele de socializare.

Bianca Comănici este una dintre fostele concurente ale emisiunii „Puterea Dragostei”, care a rămas în atenția publicului

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Bogdan Mocanu. „Am lucrat în câteva saloane, făceam tatuaje, tundeam”


Aboneaza-te pe


Citește și:

Cine este Laurențiu Duță. „Eram la panoul de onoare al şcolii. Îmi spunea că din când în când mai trecea să-mi vadă poza."

Tradiții și obiceiuri de Moș Nicolae

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este Gina Bradea. “Mă bătea zilnic, uneori şi de mai multe ori pe zi. Mă lovea cu orice: pumnii, palmele, picioarele, cureaua, beţe, linguri de lemn, furtune, cabluri...

Cine este Viorel Șipoș. „A fost una dintre cele mai frumoase petreceri!”


Clipul zilei

 
DISTRIBUIE
acest articol
Care sunt drepturile unui pacient în spital. „Ai voie să stai acolo în permanență”
Ce nu ai voie să faci în Postul Crăciunului 2022. Când începe acesta
De ce este indicat să înlocuiești balsamul cu berea. Trucul genial
Cum gătim corect ouăle și ce combinații putem face. „Putem folosi toate cele trei părți, și coaja, și gălbenușul și albușul”

Horoscop

Sfatul zilei din 2 decembrie. O zodie întâmpină probleme pe plan personal. citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

PARTENERI

Pentru tine

Din Vedete

PARTENERI

Editors picks