Cine este soția lui Visarion Alexa, preotul acuzat de agresiune sexuală? Cei doi au împreună 4 copii

Cine este soția lui Visarion Alexa, preotul acuzat de agresiune sexuală? Cei doi au împreună 4 copii
Cine este soția lui Visarion Alexa, preotul acuzat de agresiune sexuală? Cei doi au împreună 4 copii

Visarion Alexa, preotul acuzat de agresiune sexuală, se mândrește cu o soție frumoasă care i-a dăruit 4 copii.

Preotul Visarion Alexa se află în plin scandal, după ce a fost acuzat că ar fi agresat diferite femei. Mai precis, o femeie în vârstă de 37 de ani, a declarat că preotul Visarion Alexa a agresat-o în timpul spovedaniei, profitând de imposibilitatea femeii de a se apăra.

De asemenea, Alexa a fost plasat sub control judiciar timp de 60 de zile, măsură preventivă ce a fost luată încă de sâmbătă de către judecătorul care a preluat cazul preotului.

Vestea conform căreia Alexa ar fi recurs la astfel de gesturi a șocat o țară întreagă, mai ales că preotul avea o mulțime de persoane ce-l admirau pentru harul lui, fiind și moderatorul unui podcast online, unde vin diferite celebrități pentru a discuta pe baza mai multor subiecte. De asemenea, a fost invitat și în platourile televiziunii pentru a vorbi despre diferite subiecte, printre care și respectul pe care trebuie să i-l aduci femeii.

Dacă pe plan profesional, Alexa este destul de cunoscut, în privința vieții personale, a fost întotdeauna un om reținut și nu a oferit prea multe detalii despre viața lui personală.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cum arată soția lui Visarion Alexa

Citește si: Preotul Visarion Alexa a recunoscut că a agresat diferite enoriașe

Soția lui Visarion Alexa

Deși extrem de discret cu viața sa personală, în special atunci când vine vorba despre familia lui, Visarion Alexa a postat o fotografie cu partenera sa de viață în luna aprilie a acestui an, atunci când femeia și-a serbat ziua de naștere, bărbatul făcându-i o urare emoționantă pe internet. Când i-am povestit Părintelui Sofian despre ea, a dorit să o cunoască.

Au stat mult timp de vorbă. Avva a povățuit-o blând din tainele casei preotului. Ce i-a zis atunci, pentru ea a devenit un testament duhovnicesc și-l împlinește cu sfințenie și iubire. E lumina casei noastre, iubirea și liniștea. Ani binecuvântați, nesfârșiți, în lumina Soarelui neapus, iubita mea!”,   a fost dedicația pe care preotul i-a făcut-o soției sale, în luna aprilie.

Cu ce se ocupă soția lui Visarion Alexa

Citește si: “Eu cred că dânsa a inițiat o relație!” Avocata părintelui Visarion Alexa, acuzat de agresiune sexuală, poate schimba cursul anchetei

Cine este soția lui Visarion Alexa

Potrivit unor surse, soția preotului acuzat de agresiuni săvârșite în biserică, este educatoare la o grădiniță britanică. Cei doi au împreună 4 copii.



Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

De ce nu au voie femeile să meargă pe Muntele Athos. Maica Domnului este singura femeie care poate circula pe cărările acestui munte

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

"M-am trezit chemată la criminalistică, înțelegeți ce spun?". Claudia Pătrășcanu reacționează după ce fosta ei soacră a dat-o din nou în judecată

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Ea este presupusa iubită a lui CRBL. Câți ani are și cu ce ocupă tânăra. Cei doi au fost surprinși împreună

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies