Cine este Ozana Barabancea. „Cu prețul vieții, mama mi-a dat șansa să fac muzică!”

cine este ozana barabancea

Ozana Barabancea este una dintre cele mai cunoscute profesoare de canto de la noi din țară

Ozana Barabancea este una dintre cele mai cunoscute profesoare de canto de la noi din țară. Însă știați că aceasta a trecut prin momente grele la vârsta de doar 12 ani?

Aflați din rândurile următoare cine este artista Ozana Barabancea, ce vârstă are aceasta, dar și ce studii deține. În plus, descoperiți și care au fost momentele grele prin care a trecut în copilăria sa, dar și cum se bucură de evoluția celor doi copii ai săi.

 

Ce vârstă are Ozana Barabancea

Ozana Barabancea s-a născut pe data de 4 octombrie, în București.

Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de aproape 53 de ani.

ce varsta are ozana barabancea
Ozana Barabancea este una dintre cele mai cunoscute profesoare de canto de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este AMI. „Mă simțeam inferioară și la propriu și la figurat!”

 

Ce studii are Ozana Barabancea

Ozana Barabancea a urmat studiile începând cu Școala Populară de Artă, la secția Jazz și continuând cu cele din cadrul Universității de Artă, „Luceafărul”.

Aceasta a făcut și conservatorul, mai exact Conservatorul de Muzică din București, la secția Pedagogie muzicală.

ce studii are ozana barabancea
Ozana Barabancea este una dintre cele mai cunoscute profesoare de canto de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Cuza de la Noaptea Târziu. "Ai mei parcă au fost luați prin surprindere când a trebuit să îmi pună numele"

 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Cine este Ozana Barabancea

Ozana Barabancea  este una dintre cele mai cunoscute profesoare de canto și soliste de jazz, de la noi din țară. În plus, aceasta este și o personalitate TV și membră a juriului unui show de televiziune, în care nenumărate vedete de la noi din țară, interpretează alte vedete din străinătate și nu numai.

Ozana Barabancea și-a început cariera în muzică, fiind cântăreață de operă, însă în prezent este cunoscută și pentru show-urile sale de jazz.

Printre nenumăratele sale reușite de-a lungul timpului, se numără și faptul că a făcut parte din distribuția muzicalului “Chicago , a filmului “Supraviețuitorul , dar și din diverse alte seriale. În plus, printre aspectele deosebite întâlnite în activitatea profesională a Ozanei Barabancea, se află și următoarele:

  • Artist liric la Opera Națională Română
  • Coordonator vocal la Teatrul Național „I.L. Caragiale” din București
  • Coordonator vocal la Teatrul de stat de Operetă
  • A avut turnee în Italia, Germania, Grecia, Thailanda, Japonia, Slovenia
  • A jucat în filmele „Lucia di Lammermoor” și „La Urgență”
  • A cântat în fața împărătesei Japoniei, prințului Iordaniei și prințesei Thailandei

ozana barabancea wikipedia
Ozana Barabancea este una dintre cele mai cunoscute profesoare de canto de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Theo Rose. ”Totul vine din copilărie. Toate lucrurile de care m-am temut atunci când eram copil și pe care am încercat să le ascund sub preș de-a lungul timpului"

 

Ozana Barabancea a trecut prin momente grele în copilăria sa

În ciuda succesului pe care Ozana Barabancea îl are în cariera sa, în prezent, aceasta nu a fost lipsită de momente grele, în copilărie.

Se pare că în perioada în care Ozana Barabancea avea vârsta de doar 14 ani, mama sa, Roxana Barabancea, s-a stins din viață. Aceasta a fost persoana care a ajutat-o să-și descopere pasiunea pentru muzică, dorindu-și ca, cu fiecare ocazie pe care o avea, să-i cânte. Bineînțeles că această pierdere suferită a afectat-o foarte mult pe Ozana Barabancea, în special din cauza faptului că a avut loc în perioada adolescenței sale.
Roxana Barabancea, mama acesteia, s-a îmbolnăvit în perioada în care Ozana Barabancea avea vârsta de doar 12 ani.

 „Când aveam 12 ani mama mea a căzut la pat! Eram în clasa a șasea A, la școala generală 19, și la Școala de Artă nr. 4 lângă casă. Studiam pianul.

Am suferit enorm. Am plâns pentru că-mi era dor de ea. Am trecut pe la mulți profesori, unii mai dedicați decât alții, profesori care m-au învățat multe. Dar la vârsta de 12 ani, odată cu schimbările fiziologice din viața unui copil am început să mă las pe tânjeală! Studiam din Paște în Crăciun. Mama mă implora, zăcând în pat, să îi cânt. Eu nu voiam, rebelă refuzam, deși îmi plăcea cum cânt! ”, a povestit artista.

Cu toate acestea, Ozana Barabancea nu s-a lăsat și a continuat să lupte pentru a-și îndeplini visul. Chiar aceasta a mărturisit faptul că mama sa i-a oferit șansa de a face muzică, însă cu prețul vieții sale:   „cu prețul vieții, mama mi-a dat șansa să fac muzică”.

Citește și: Salariul minim se va calcula diferit! Directiva care explică noua formulă: Pot include 60% din salariul median brut- kanald.ro

Citește și: Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news- stirilekanald.ro

ozana barabancea copii
Ozana Barabancea este una dintre cele mai cunoscute profesoare de canto de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Cornel Palade. „Nu știu dacă e important să câștig”

 

Ozana Barabancea are doi copii

Ozana Barabancea  se bucură de cei doi copii ai săi, un băiat (Andrei) și o față (Gloria). Aceasta se mândrește cu ei de fiecare dată când are ocazia.

 “ Ca orice mamă iubitoare, spun cu mâna pe suflet că, în primul rând, copiii mei sunt cei fără de care nu aş putea trăi .”, a declarat Ozana Barabancea.

Deși artista își crește singură cei doi copii, din momentul în care a divorțat de soțul său, care o înșela de ceva vreme, atât Gloria, cât și Andrei moștenesc talentul muzical al mamei lor și sunt implicați în nenumărate proiecte muzicale, motiv pentru care artista are numai cuvinte de laudă la adresa celor doi copii ai săi și se bucură din plin de aceștia.

Mă simt și eu tânără la 53 de ani. Am mare încredere în ei. (…) Andrew este foarte talentat, și fiica mea, Gloria, care este pianist ă de clasă. Pentru viitorul apropiat pregătim un concert unde eu voi dirija orchestra și Gloria va fi solistă. Și Andrew face parte din acest proiect, el acompaniindu-mă pe mine în cadrul orchestrei, când eu voi cânta vocal.”, a mărturisit artista.

ozana barabancea copilarie
Ozana Barabancea este una dintre cele mai cunoscute profesoare de canto de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Cosmin Natanticu. „Aveam impresia că nu am nevoie de facultate, că merge așa doar din talent”



Citește și:

Ce afecţiuni pot ascunde pleoapele umflate

Cine este soția lui Romică Țociu. “Primul gând a fost că orice va fi o să-l depăşesc.”

Cum arăta Gina Pistol până să își facă 4 operații la nas. Imagini ȘOC, e de nerecunoscut!

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

"Pe moment am crezut că dă de pământ cu acordeonul". Marian Cozma, show de zile mari! Gestul la care nimeni nu s-ar fi așteptat - VIDEO

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Bogdan a dat cărțile pe față și a recunoscut ce intenții are în privința Rebeccăi! „Nu scapi de mine! Nici tu de mine nici eu de tine!” Iată cum a reacționat concurenta

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies