Cine este mama Geta. ,,Am stat toată vara cu copiii mici.”


Mama Geta este o femeie foarte apreciată în mediul online, ea are patru copii, doi băieți și două fete: Culiță, Iancu, Ileana și Geta. Ea este cunoscută drept o femeie cu simțul umorului, sinceră și care le-a oferit copiilor săi o educație exemplară. Iată cine este mama Geta!


In articol:

Cine este Geta, mama lui Culiță Sterp. Mama Geta, așa cum este cunoscută pe internet, a ajuns să fie foarte apreciată și urmărită, în mediul online, datorită faptului că cei doi fii ai ei, Culiță și Iancu Sterp sunt celebri în showbiz.

Citeste si: „Prin căderi devii puternic”. Mama Geta, despre greutățile prin care a trecut în viață

Cine este mama Geta

geta sterp wikipedia

Citeste si: Cine este Grațiela Duban. „Urmează o perioadă plină de distracție!”

Culiță Sterp este cunoscut pe plan muzical, iar Iancu s-a făcut remarcat, după ce a apărut la ,,Puterea Dragostei”.

Mama Geta a început să fie foarte activă pe rețelele de socializare, ba chiar și-a făcut cont pe Instagram și TikTok și a apărut tot mai des în videoclipurile postate de copiii săi.

Modestia este unul dintre cele mai prețioase lucruri, iar mama Geta a demonstrat de fiecare dată că este un om simplu cu foarte mult bun simț, din acest motiv, mulți oameni o apreciază foarte mult.

Mama Geta se ocupă de afacerea familiei, ci anume, un magazin pe care îl dețin și ea vinde marfa. Pe lângă asta, mai au și o fermă de animale, de care se ocupă în mare parte fiica cea mică, Geta.

Mama fraților Sterp este foarte modestă și nu bagă în seamă comentariile rele de pe rețelele de socializare, deoarece pe lângă complimente, se mai strecoară și câte o jignire. Singurul loc unde mai primește mesaje negative este TikTok-ul, în rest, toți oamenii o apreciază și o iubesc.

Din păcate, mama Geta a trecut și prin lucruri mai severe, de-a lungul vieții. Tatăl copiilor ei și-a refăcut viața, după ce a plecat de acasă și a lăsat-o cu cei patru copii. Femeia considera că nu a fost un tată rău, dar din păcate, are pasiunea femeilor.

Citeste si: Cine este AMI. „Mă simțeam inferioară și la propriu și la figurat!”

Mama Geta

Mama Geta și copiii săi

[Sursa foto: Instagram]

Câți copii are mama Geta

Citeste si: „Sunt fericit că am făcut o faptă buna”. Culiță Sterp, gest impresionant pentru o bătrână

Mama Geta a trecut prin momente grele de-a lungul vieții

Mama Geta este un exemplu pentru mulți oameni. Ea a muncit de tânără și a reușit să își crească singură cei patru copii, dar și să le dea o educație foarte bună. Viața i-a oferit de foarte multe ori lovituri și s-a confruntat cu situații foarte complicate de-a lungul vieții.

Ea a spus că prin cădere devii puternic, iar așa a fost și drumul ei, o căzătură, o lovitură, o palmă peste față, toate aceste lucruri au întărit-o.

„Prin căderi devii puternic... Așa a fost și drumul meu. O căzătură, o lovitură, o palmă peste față de la viață... Am vrut, n-am vrut...Toate m-au întărit", a transmis mama lui Culiță Sterp.

Oamenii s-au întrebat de multe ori ce s-a întâmplat cu soțul mamei Geta, iar aceasta a dezvăluit despre căsnicia sa eșuată și a povestit un episod mai trist, din perioada în care era însărcinată cu fiica ei cea mică.

Ea a povestit că în momentul în care era însărcinată cu fiica ei cea mică, în două luni, pe tatăl ei l-au arestat la Poarta Albă, la Constanța.

„Când eram însărcinată cu Getuța în două luni, pe tatăl ei l-a arestat la Poarta Albă, la Constanța. Am stat toată vara cu copiii mici, cu Ileana și cu Culiță...Culiță era mic, ce avea, trei ani jumătate, Ileana un an și jumătate. Pe Getuța am născut-o în septembrie, chiar de Ziua Crucii e născută, e o zi binecuvântată. În ziua aia a plouat cu găleata. Toată vara am scris multe scrisori subsemnatului, mi-a scris și el mie, plângeam, vorbeam cu copiii, dar ce puteai să vorbești cu doi copii mici. Vorbeam cu ei, că nu aveam cu cine”, a povestit mama Geta.

Mama Geta spunea, acum multă vreme, că poate ar putea să-l ierte pe fostul ei soț, doar de dragul copiilor. Ea consideră că nu a fost deloc un tată rău, deoarece nu consuma alcool, nu fuma, dar din păcate, avea pasiunea femeilor.

„Poate o să râdeţi de mine, dar eu ştiu că, în adâncul sufletului meu, tot pe mine mă iubeşte. Încă îl mai aştept, fiindcă e tatăl copiilor mei. Şi nu a fost un tată rău. Nu a fumat, nu a băut, dar are pasiunea femeilor. Iar asta pare uneori să fie o boală mai grea decât beţia sau nebunia, mai ales dacă te loveşte la vârsta a doua, cum se spune ”, a spus pentru  impact.ro, mama fraţilor Sterp.

Citeste si: Culiță Sterp a mărit recompensa după ce a fost jefuit. Andrei Ciobanu, detalii despre hoți: „Este cineva cunoscut”

Mama Geta si Iancu Sterp

Mama Geta si Iancu Sterp

[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe

Citește și:

„Prin căderi devii puternic”. Mama Geta, despre greutățile prin care a trecut în viață

Tradiții și obiceiuri de Moș Nicolae

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

„M-a dat afară pentru că sunt prea sincer”. Carmen de la Sălciua, scandal cu fostul iubit

Iancu Sterp și-a prezentat iubita întregii familii. Cum a primit-o mama Geta pe tânără

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Sfatul zilei din 2 decembrie. O zodie întâmpină probleme pe plan personal.
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri