„Prin căderi devii puternic”. Mama Geta, despre greutățile prin care a trecut în viață


Mama Geta este o femeie foarte iubită pe rețelele de socializare și de foarte multe ori a primit cuvinte de laudă în legătură cu educația pe care a reușit să le-o ofere copiilor săi de una singură. Într-un videoclip, mama lui Culiță Sterp a povestit despre greutățile prin care a trecut în viață.


In articol:

Mama Geta a povestit, într-un videoclip postat pe rețelele de socializare, despre greutățile prin care a trecut de-a lungul vieții și despre cum a ajuns persoana puternică din prezent.

Citeste si: Iancu Sterp, surpriză de proporții pentru mama Geta! În ce ipostaze s-au filmat cei doi

Mama Geta, despre greutățile prin care a trecut în viață

Mama Geta este un exemplu pentru mulți oameni. Ea a muncit de tânără și a reușit să își crească singură cei patru copii, dar și să le dea o educație foarte bună.

Cu toate acestea, nimic din ce a făcut nu a fost ușor, iar de multe ori viața i-a oferit foarte multe lovituri și s-a confruntat cu situații foarte grele, dar niciodată nu a renunțat.

Ea a spus că prin cădere devii puternic, iar așa a fost și drumul ei, o căzătură, o lovitură, o palmă peste față, toate aceste lucruri au întărit-o.

 "Prin căderi devii puternic... Așa a fost și drumul meu. O căzătură, o lovitură, o palmă peste față de la viață... Am vrut, n-am vrut...Toate m-au întărit.", a transmis mama lui Culiță Sterp.

Multe persoane de pe rețelele de socializare s-au întrebat ce se întâmplă cu soțul mamei Geta, iar aceasta a dezvăluit detalii despre căsnicia ei eșuată și un episod mai nefericit, din perioada în care era însărcinată cu fiica ei cea mică.

Ea a povestit că în momentul în care era însărcinată cu fiica ei cea mică, în două luni, pe tatăl ei l-au arestat la Poarta Albă, la Constanța.

"Când eram însărcinată cu Getuța în două luni, pe tatăl ei l-a arestat la Poarta Albă, la Constanța. Am stat toată vara cu copiii mici, cu Ileana și cu Culiță...Culiță era mic, ce avea, trei ani jumătate, Ileana un an jumătate. Pe Getuța am născut-o în septembrie, chiar de Ziua Crucii e născută, e o zi binecuvântată. În ziua aia a plouat cu găleata. Toată vara am scris multe scrisori subsemnatului, mi-a scris și el mie, plângeam, vorbeam cu copiii, dar ce puteai să vorbești cu doi copii mici. Vorbeam cu ei, că nu aveam cu cine”, a povestit mama Geta.

Mama Geta

Mama Geta și Iancu Sterp

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Eu pot să plec, să mă mărit” Ce a declarat Geta, sora lui Culiță Sterp, despre căsătorie

Ce a mai declarat mama fraților Sterp

Mama Geta a mai spus că nu aveau poartă la casă și nici geamuri puse, ei aveau o bucătărie și acolo dormeau. I-a fost foarte dor de soțul ei și nu era zi în care să nu plângă de dorul lui.

„N-aveam poartă la casă, nu aveam geamurile puse, aveam o bucătărie gata și acolo dormeam cu ei. Mi-era foarte dor de el, plângeam, nu era zi să nu plâng, îi scriam scrisori, îmi scria și el mie înapoi...dar ce credeți că s-a întâmplat cu acele scrisori? Când s-a întors de acolo, mi-a dat foc și la scrisori, că poate acum citeam una dintre ele. Născui în septembrie și cred că la o lună jumătate de când am născut, am zis să mă duc la tatăl ei în vizită...atunci sper că îi era dor de mine, nu ca acum”, a spus mama Geta.

Ea a mai spus că i-a iertat orice bărbatului, dar el nu a putut. Din păcate a fost nevoită să se descurce singură, dar a fost un exemplu pentru toți copiii ei și le-a oferit o educație pe măsură.

„Am luat fata în brațe, luai pe Culiță, luai pe Ileana și am luat autobuzul. De la Simeria am luat trenul direct Medgidia. Atunci te-a văzut prima dată (n.r către Geta), de unde să te vadă dacă el era arestat? Eram cu inima împăcată că l-am vizitat. Cam la o lună jumătate a fost eliberat și el. Să știți că din partea mea, eu i-am iertat orice, din partea lui…el n-a putut. După ce a venit domnul de acolo, l-am făcut și pe Iancu.", a mai povestit mama Geta.

Mama Geta și Culiță Sterp

Mama Geta și Culiță Sterp

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Iancu Sterp și-a prezentat iubita întregii familii. Cum a primit-o mama Geta pe tânără

 

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

„Conduce mai bine decât mine și mulți bărbați”. Iancu Sterp, despre iubita lui, Denisa

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

„Eu pot să plec, să mă mărit” Ce a declarat Geta, sora lui Culiță Sterp, despre căsătorie

„Vă spun cu mâna pe inimă că pe unul îl știu”. Mama Geta a stat la masă cu unul dintre hoții din casa ei

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Andia. „Mi-am dat seama că am voce de radio!”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri