,,Are nervi.” Ce a făcut Alexandru Ogică, soțul Larisei Udilă, după ce s-au certat


Larisa Udilă și Alexandru Ogică trăiesc o poveste de dragoste foarte frumoasă și formează un cuplu din perioada adolescenței. În prezent, au o familie frumoasă, pe care fanii lor o apreciază, și se bucură de prezența micuțului Milan în viața lor.


In articol:

Cei doi îndrăgostiți au multe realizări în viața, iar una dintre ele este micuțul Milan. După foarte mult timp împreună, cei doi stau foarte mult împreună și au activități interactive.

Citeste si: ,,Am o mare problemă.” Larisa Udilă, anunț pe rețelele de socializare

Ce a făcut soțul Larisei Udilă, după ce s-au certat

Larisa Udilă și soțul ei au mers recent în mall, pentru a face o serie de cumpărături, iar influencerița nu a putut pleca din magazinele de haine fără să își cumpere noi achiziții.

Alexandru Ogică a fost cel care a ținut toate pungile, iar la un moment dat le-a lăsat jos, chiar în mijlocul centrului comercial și i-a spus iubitei sale că face cumpărături inutile.

Totul a fost doar o glumă între cei doi, iar Larisa Udilă a postat videoclipul pe rețelele de socializare, pentru a-și amuza fanii. Ea a spus că iubitul ei are nervi că face cumpărături inutile și a spus că nu mai ține pungile

„Are nervi că fac cumpărături inutile. A spus că nu mai ține pungile”, a scris Larisa Udilă în dreptul imaginilor.

Ce a făcut Alexandru Ogică, soțul Larisei Udilă, după ce s-au certat

Ce a făcut Alexandru Ogică, soțul Larisei Udilă, după ce s-au certat

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Alexandru Ogică, soțul Larisei Udilă. "S-a mutat în București, fix în clasă cu mine."

Ce relație are micuțul Milan cu bunicul său

Larisa Udilă a început să fie din ce în ce mai activă în mediul online, la scurt timp după ce a devenit mămică. Ea a spus că dacă nu erau părinții ei să îi sară în ajutor, nu ar fi putut începe munca.

Sprijinul principal a venit din partea mamei Larisei, dar cu toate acestea, micuțul Milan preferă să petreacă mai mult timp cu bunicul său. Ea a spus că cel mic este obsedat de tatăl ei, chiar dacă bunica lui a fost cea care a stat cu el de când s-a născut.

"El rămâne cu mama mereu când am treabă! Pot să spun că el este obsedat de tatăl meu, cu toate că mama l-a crescut la modul real. Ea a stat cu Milan de când s-a născut. Eu chiar mi-am reluat serios activitatea și cu toate că a stat cu mama foarte mult timp, el îl preferă pe tata. Când îl vede pe tata nu vrea la mine,  nu vrea la soțul meu, vrea direct la tatăl meu, El e preferatul lui", a declarat Larisa Udilă, pentru WOWnews.ro.

Citeste si: „Să vă rugați pentru mine”. Larisa Udilă trece prin momente dificile

Ce a făcut Alexandru Ogică, soțul Larisei Udilă, după ce s-au certat

Ce a făcut Alexandru Ogică, soțul Larisei Udilă, după ce s-au certat

[Sursa foto: Instagram]

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Alexandru Ogică, soțul Larisei Udilă. "S-a mutat în București, fix în clasă cu mine."

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este Larisa Udilă (Ogică). „În momentul în care am aflat că este posibil ca cel mic să vină pe lume cu sindromul Down, am simțit că îmi fuge pământul de sub picioare."

„Să vă rugați pentru mine”. Larisa Udilă trece prin momente dificile

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Să îmi dea banii care mi se cuvin.” Iancu Sterp și antrenorul său, mărturisiri despre suma de bani cerută pentru meciurile RXF! Aceștia au vrut să se știe chiar de la ei
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri