Larisa Udilă a vorbit despre intervenția cu implanturi mamare. „Nu îmi plac schimbările acelea în care nu mă mai recunosc”.


Larisa Udilă a dat declarații despre intervenția de implant mamar. A oferit un răspuns și persoanelor care au criticat-o în urma intervenției în sine, și faptului că băiețelul ei ar fi răcit din această cauză.


In articol:

Faimoasa influenceriță, Larisa Udilă, a anunțat în urmă cu un an că dorește să treacă printr-o intervenție de implanturi mamare. Intervenția a avut loc în luna Septembrie a acestui an, drept urmare reacțiile nu au ezitat să apară. Într-un interviu oferit unei surse de știri, a vorbit despre cum se simte în urma operației de mărire a bustului.

Citeste si: Cine este Alexandru Ogică, soțul Larisei Udilă. "S-a mutat în București, fix în clasă cu mine."

Larisa Udilă a vorbit despre intervenția cu implanturi mamare

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Larisa Udilă a fost operată: „Sunt foarte adormită”

Starea Larisei Udilă în urma intervenției implanturilor mamare

Larisa Udilă a oferit informații pentru o sursă de știri, cu privire la starea ei în urma intervenției chirurgicale.

”Mi-am pus implant mamar într-un mod extrem de natural, dar mi-am pus. Era visul meu de mult timp. După naștere, deja nu mai era un moft, era o necesitate, pentru că, în urma pierderii în greutate pielea se lăsase foarte tare. Eu sunt adepta schimbărilor, dar într-un mod natural. Nu îmi plac schimbările acelea în care nu ma mai recunosc.”, a spus Larisa Udilă în interviu.

Citeste si: Cine este Larisa Udilă. „În momentul în care am aflat că este posibil ca cel mic să vină pe lume cu sindromul Down, am simțit că îmi fuge pământul de sub picioare."

Larisa Udilă a vorbit despre intervenția cu implanturi mamare

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Larisa Udilă și-a botezat fiul. Cine sunt nașii micuțului Milan: „Un simplu zâmbet de-al tău îmi vindecă orice rană”

Mai mult decât atât, a oferit un răspuns pentru persoanele care au criticat-o în urma deciziei de mărire a bustului. Totodată, unii oameni au acuzat-o de faptul că băiețelul ei a răcit din cauza implanturilor. Ea este de părere că oamenii care o critică sunt foarte răi, și simt nevoia să exprime aceste lucruri deoarece sunt nefericiți și neîmpliniți pe anumite planuri.

”Atunci chiar a fost mai dureros decât operația. A fost dureros faptul că nu am putut să îl țin în brațe și atunci când copilul suferea, evident că simțea nevoia să fie la mine în brațe, la nimeni altcineva. Nu am putut să îl ridic. Au apărut și fete care mi-au spus că a răcit din cauza mea, că mi-am pus implanturi. Oamenii sunt foarte răi, dar de obicei, sincer, oamenii răi sunt aceia care sunt nefericiți. Deci în momentul în care tu nu ești fericit acasă și împlinit, începi să te legi de alții.”, a declarat Larisa Udilă.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Larisa Udilă (Ogică). „În momentul în care am aflat că este posibil ca cel mic să vină pe lume cu sindromul Down, am simțit că îmi fuge pământul de sub picioare."

Tradiții și obiceiuri de Moș Nicolae

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Larisa Udilă și-a botezat fiul. Cine sunt nașii micuțului Milan: „Un simplu zâmbet de-al tău îmi vindecă orice rană”

Larisa Udilă își dorește un al doilea copil. Ce declarații a făcut vedeta

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Sfatul zilei din 2 decembrie. O zodie întâmpină probleme pe plan personal.
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri