La 92 de ani, Regina a postat pentru prima oară pe Instagram! Ce poză a publicat


Joi, Regina a demonstrat că, la 92 de ani, ține pasul cu vremurile, postând pentru prima oară pe contul oficial de Instagram al familiei regale.

Încărcând, în timp real, o fotografie din timpul vizitei sale la Science Museum, Maiestatea Sa a postat o scrisoare semnată de stră-stră-bunicul ei, Prințul Albert, în 1843. Mai mult, Regina a semnat postarea Elizabeth R!

Citeste si: Dieta Reginei Elisabeta a II-a. Sfaturi prețioase de la nutriționistul familiei regale

În comentariu, Regina a scris: ”Astăzi, am vizitat Science Museum și a fost interesant să descopăr o scrisoare din arhivele regale, scrisă în 1843 de stră-stră-bunicul Prințul Albert.

Citeste si: Testamentul necunoscut al Reginei Maria. Cui a lăsat tot cu adevărat

Charles Babbage, considerat drept primul pioner în domeniul computerelor, a creat 'Difference Engine', al cărui prototip Prințul Albert a avut ocazia să-l vadă în iulie 1843. În scrisoare, Babbage le-a povestit Reginei Victoria și Prințului Albert despre invenția sa, pe baza căreia primul program de computer a fost creat de Ada Lovelace, fiica lordului Byron”.

Citeste si: Povestea incredibila de iubire dintre Regele Mihai si Regina Ana - cea mai lunga poveste de dragoste pe care a avut-o Casa Regala a Romaniei

citeste continuarea pe perfecte.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Nelu Tătaru, avertisment despre al doilea val de coronavirus: „Trebuie să fim pregătiți pentru orice”. Ce recomandări a emis ministrul

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri