Jason Momoa este celebru, frumos și adorat de femei din întreaga lume. Dar știi cum arată soția lui? Este mult mai în vârstă


Jason Momoa este celebru, frumos, adorat de femei din întreaga lume însă celebrul Aquaman iubește o singură femeie!

Adorat de femei din întreaga lume, Aquaman sau Drogo, așa cum îl recunosc miile de fani, este fidel unei singure femei: soției sale. Jason consideră ca femeia care i-a dăruit doi copii este sufletul său pereche și, în ciuda diferenței de vârstă, actorul este extrem de îndrăgostit de jumătatea sa. 

Povestea celor doi este una impresionantă, Jason văzându-și prima oara soția când avea 8 ani! Cei doi formează un cuplu din 2005 și au împreună doi copii: o fiică pe nume Lola (11) și un fiu, Nakoa-Wolf (9).

Citeste si: Dressing fără calorii, gata doar în 3 minute

Celebrul actor din Aquaman a declarat că a fost îndrăgostit de Lisa Bonet, încă din copilărie.  „A fost mai mult decât dragoste la prima vedere. Când aveam opt ani, am văzu-o la TV și am spus: „Mami, o vreau pe fata asta!”. Era ca și când aș fi zis: „te voi urmări toată viața mea și voi pune mâna pe tine. Sunt cel mai bun stalker”, a povestit Jason.

Jason a cunoscut-o pe Lisa prin intermediul unor prieteni comuni, într-un club de jazz. „M-am întors și am văzut-o cum vine spre mine și îmi spune că o cheamă Lisa. M-am uitat spre prietenul meu și simțeam cum ardea totul în mine, parcă aveam artificii în stomac”, a dezvăluit Jason Momoa. Cei doi au o relație de aproape 13 ani și s-au căsătorit în octombrie 2017.

Lisa Bonet a mai fost căsătorită și cu Lenny Kravitz, cu care păstrează o relație foarte apropiată de prietenie, aceastia având împreună o fiică, Zoe Kravitz.

Citeste si: Cum se menține Kate Middleton în formă? Aceasta este dieta minune

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Roxana de la Puterea dragostei, acuzată că s-a dezbrăcat pentru o pereche de adidași

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri