Ce ai în casă și te ucide fără să știi. Te îmbolnăvește de cancer!


Deși suntem tentați să credem că nu ne putem îmbolnăvi dacă mâncăm sănătos și facem mișcare, se pare că lucrurile nu stau deloc așa iar descoperirile recente sunt de-a dreptul alarmante!

Se pare că anumite obiecte din casa noastră nu sunt tocmai potrivite cu sănătatea noastră, astfel că ne putem îmbolnăvi de cancer sau alte probleme extrem de grave din cauza canapelei din living, de exemplu. 

Motivul pentru care un obiect de mobilier ne poate face atât de mult rău este faptul că multe canapele, saltele și alte piese de mobilier sunt tratate cu TDCIPP - o substanță ignifuga cunoscută că provoacă cancer. TDCIPP a fost folosit atât de des înainte de 2013, încât un studiu al Universității Duke a găsit-o în sângele tuturor celor pe care i-au testat.

Citeste si: Ai alunițe roșii pe piele? Uite ce trebuie să știi neapărat!

Canapeaua nu este singurul obiect din casă care te poate ucide lent și dureros. Covorul și draperiile, pot fi, de asemenea, surse de contaminare cu substanțe camcerigene. Cadmiul este un produs secundar cancerigen al fumului de țigară. Dacă fumați în casă, cadmiul și alte produse secundare ale fumului de țigară pot fi ascunse, în special pe suprafețe moi, cum ar fi perdele și covoare, chiar după ce mirosul fumului a dispărut.

Citeste si: Dieta care te scapă de 5 kilograme în 7 zile! Cum slăbești 18 kilograme pe lună

Credeai ca dacă ai casa lună ai scăpat de orice griji? Nimic mai greșit! Cela mai multe produse de curațat conțin formaldehidă.  Formaldehida este o substanță cancerigenă care se poate găsi aproape oriunde! În produse alimentare, cosmetice, o varietate de produse de curățare (cum ar fi lichide de spălat vase, produse de înmuiere a țesăturilor și substanțele de curățat covoare), vopsea, izolație de spumă și pe țesături.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Transferul anului; Denise Rifai intra in echipa Kanal D!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri