Ioana Ginghină a rupt tăcerea! Acesta este adevăratul motiv pentru care a divorțat de Alexandru Papadopol: „El a venit la mine într-o zi și mi-a zis...”


Ioana Ginghină a recunoscut cae este motivul pentru care a divorțat de Alexandru Papadopol. Ce i-a spus actorul într-o zi a schimbat totul.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol țin primele pagini ale presei încă de când s-a aflat că cei doi actori nu mai locuiesc împerună. Pe data de 19 iunie ei au fost împreună la notar și au divorțat, cu toate că ea nu și-a dorit această despărțire. Separarea, spune ea, a fost ideea lui.

Ioana Ginghină a reufzat până acum să vorbească despre căsnicia cu Alexandru Papadopol și motivele care au dus la ruptură. După semnarea actelor de divorț ea a povesit, însă, că Alexandru Papadopol i-a spus că nu mai este fericit. Actrița dă vina pe rutină și pe discuțiile în contradictoriu pe care le aveau în mod repetat.

„El a lansat ideea de divorţ, eu nu mi-am dorit această despărţire. Ar fi fost bine să fie aşa să vină să-mi zică din prima: draga mea, divorţez. Noi aveam discuţii de un an zile. Au început discuţii, certuri din nimic, din pământ, din iarbă verde. El zice la un moment dat: „Nu mai sunt fericit!”. Dintr-o dată mi-a zis că el nu mai e fericit. Păi de ce, dragă? Hai, dragă…”, a povestit Ioana Ginghină.

Citeste si: Lavinia Pîrva de nerecunoscut la doar o lună după naştere

Citeste si: Angelina Jolie și Keanu Reeves sunt împreună? Cei doi ar avea o relație secretă

Citeste si: Zvonurile s-au confirmat. Kate Middleton şi Meghan Markle nu se suportă deloc. Între cele două se dă un razboi de zile mari

Întrebată dacă motivul despărțirii ar fi fost o altă femeie, ea a negat vehement.

„Nu, dacă era o altă femeie mi-aş fi revenit mult mai greu. Îţi dădea la orgoliu. A fost rutina, cred. Asta a fost”, a concluzionat ea.

Ioana Ginghină a recunoscut că Alexandru Papdopol i-a cerut să renunțe la numele lui după divorț

Ioana Ginghină a declarat că Alexandru Papadopol i-a cerut să revină la numele pe care îl avea înainte de a deveni soția lui.

„Va fi o custodie clasică, mai avem de rezolvat niște acte legate de casă. Alexandru a vrut să renunț la numele lui după divorț, ceea ce intenționam oricum”, a declarat ea, conform Libertatea.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Ioana Ginghină, reacție neașteptată după ce a aflat de relația fostului soț: „Urmez întru totul sfatul psihologului”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri