Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro pe Astrologie, avertizează! Joi va fi o zi grea! Vibraţiile si aspectele săptămânii 15 - 21 Octombrie 2018


 Venus prezidează ziua de Vineri 19 Octombrie şi aduce la orizont începutul de week end.  

   

Activităţile şi toate acţiunile din sferă profesională vor trebui să ne motiveze mult mai mult în condiţiile în care va trebui să depăşim auspiciile şi conjuncturile nefavorabile de pe întreg parcursul programului profesional. Şi chiar dacă unii dintre colegi vor avea o formă de manifestare mai vehemenţă, noi trebuie să ne vedem de urcuşul nostru şi accensiunea în sferă profesionalului. Pentru că, dacă ne dorim acest lucru, se va întâmplă şi dorinţele noastre vor fi realizabile.  

   

O zi care prin formă de manifestare ne va pune faţă în faţă cu noi înşine, de unde trebuie să culegem efectele acţiunilor noastre pozitive! 

   

Raporturile şi relaţiile dintre părinţi şi copii, indiferent de vârstă acestora vor trebui redefinite şi mai multă atenţie îndreptată către aceştia din urmă se impune.  

   

Către seară vom deveni mai contemplativi şi stările de reverie ne vor aduce momente plăcute care vor stimula factorii emoţionali şi sentimentali dar şi creativitatea. O seară în echilibru în care conştientizam valorile şi importantă profunzimii din viaţă noastră. 

   

Important este că nu ne vom pierde timpul în aspecte care să ne distragă de la scopurile şi ideile care aduc constructivitatea. 

   

Sâmbătă 20 Octombrie, va fi o zi în care toţi nativii celor 12 semne zodiacale vor tinde către idealism prin modul de manifestare. Aici va trebui să ne mobilizăm în toate direcţiile pentru că este o zi liberă pentru unii iar pentru alţii nu. În contextul desfăşurării activităţilor profesionale, o parte dintre voi care va desfăşuraţi programul în sferă profesională, focusarea este cea mai importantă. Faptul că ne putem abate de la proiectele noastre aduc elementele de incontinuitate. 

   

Cu toate acestea ziua patronată de planetă Saturn nu va fi complicată că şi formă de mnifestare, chiar dacă se vor resimţi primele simptome care conduc către fenomenul de Luna Plină care are loc în ziua de 24 Octombrie a.c. 

   

Va trebui să ne odihnim mai bine pe timpul serii, să evităm agitaţia şi insomniile care îşi vor pune amprenta asupra personalităţii noastre începând cu seară zilei de .  mult activităţile recreative din timpul zilei nu vor trebui  lipsească din programul nostru! 

   

Se reabilitează starea de sănătate  efectele tratamentelor vor fi vizibile  cazul bolnavilor cronici dar   contextul afecţiunilor minore! In concluzie, o zi  reconfigurării pe toate planurile   toate direcţiile de activitate! 

 

21 Octombrie .c. o zi  consolidării planului afectivo-emoţional! Ne vom regăsi resursele pentru  merge înainte  liniştea  fi   ecuaţia zilei guvernate de Soare. 

   

Astăzi putem  orice  ne vom depăşi cu  condiţia. Activităţile recreative, plimbările, spiritul aventurii, idilele, întrunirile din mediul socio-uman vor conduce către ceea ce defineşte constructivitatea. Personalitatea  fi  expansiune  calităţile pozitive vor ieşi la !  

   

O zi  redefinrii  echilibrului  care tot ceea ce  de modul manifestărilor noastre ne  aduce zâmbetul pe buze. O   contructivitate  aspectelor astrologice de pe  cărora vor beneficia toţi nativii celor 12 constelaţii. 

     

Practic ziua de Duminică va evidenţia dorinţă de a ne manifestă optimismul, emoţiile pozitive, interacţiunea şi raporturile de constructivitate socio-umane! Competiţiile sunt binevenite şi modul de manifestare va aduce dominantă zilei de astăzi! 

   

Dragostea, sentimentele vor fi exprimate la cel mai înalt nivel astfel încât toate formele de manifestare care au condus către negativitate vor fi date deoparte şi planul realational se configurează cu noi începuturi că şi formă de manifestare şi echilibru care aduce un plus la elementele de pozitivitate. 

   

În concluzie, va fi o zi pe întreg parcursul ei în care ne putem odihni, reîncărca bateriile, medita sau relaţiona, pentru începutul unei noi săptămâni şi putem zâmbi alturi de cei dragi! 

  


Citește și:

Horoscop: Cele mai proaste combinaţii de zodii. Cu cine să nu te cuplezi

Medicul Simona Tivadar: ”Cancerul este o boală plurifactorială. Doza face otrava”

Horoscop DRAGOSTE săptămânal 15-21 octombrie 2018. Şi pentru CUPLURI, şi pentru cei SINGURI! Te aşteaptă o discuţie importantă!

Răzbunarea incredibilă a unui soţ înşelat

Sfatul zilei de astăzi, miercuri, 28 octombrie 2020. Racii vor primi o sumă de bani!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic miercuri, 28 octombrie 2020. Nativii zodiei Rac se îndepărtează de cei dragi!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri