Horoscop DRAGOSTE săptămânal 15-21 octombrie 2018. Şi pentru CUPLURI, şi pentru cei SINGURI! Te aşteaptă o discuţie importantă!


 Horoscop dragoste. Iată horoscopul dragoste pentru săptămâna 15-21 octombrie 2018. Venus este retrograd până pe 15 noiembrie. Venus este planetă relaţiilor, a iubirii, armoniei, deci orice mişcare a lui Venus se simte pe planul dragostei într-o formă sau altă !  

 

 Însă în această săptămâna, încă de Luni, Venus în Scorpion este în conjuncţie cu Mercur, tot în Scorpion.  

 

 Combinaţia dintre planetă gândurilor şi comunicării şi planetă relaţiilor şi iubirii crează contextul energetic pentru diverse forme de verbalizare ce au energia iubirii. 

 Orice spui, oricui spui, încărcat de iubire şi apreciere, crează o conexiune cu acea persoană şi îţi aduce beneficii incredibile. Poate fi chiar că o schimbare de direcţie într-o relaţie, în special de iubire !  

 

 Te poţi aştepta la o conversaţie semnificativă cu cineva.  

 

 O vindecare profundă sufletească este posibilă şi poţi acum vorbi despre ceva ce a fost foarte dificil de gestionat în inima ta. 

 

 Dacă eşti singur, pregăteşte-te să simţi că vrei să îţi reformulezi credinţele despre dragoste şi intimitate acum. Dacă schimbi magnetul din ţine, atragi altceva compatibil cu noul magnet. Deci, ce gânduri ar trebui să gândeşti pentru că dragostea să vina spre ţine? 

 

 Poate dai, în sfârşit, drumul unor ţipare mentale care ştii că nu îţi prea servesc. 

 

 Dacă ai fost blocat mental în trecut din cauza dezamăgirilor în iubire, acum este contextul şi ajutorul astral să le dai drumul pentru totdeauna şi să te deschizi cu braţele lărgi spre beneficiile dragostei în viaţă ta.  

  

 

Horoscop dragoste Berbec

 

 Pentru cupluri: 

 

 Carismă ta este cea mai atractivă calitate a ta acum. Nu înseamnă neapărat că poţi obţine tot ce vrei de la partener doar pentru că îi zâmbeşti, dar nici nu e departe de adevăr. Nu este nevoie de manipulare atunci când iubeşti şi eşti iubit aşa de mult. Finele săptămânii este plin de oportunităţi pentru a-ţi face noi planuri şi a instaura noi tradiţii.  

 

 Pentru cei singuri: 

 

 Atunci când te bazezi pe farmecul tău, este uşor să obţii ceea ce vrei. Tu ai o personalitate foarte carismatică, deci nu ar trebui să ai o mare dificultate să ai o întâlnire amoroasă, dar asta nu înseamnă neapărat că vei obţine şi pe a două. Ar trebui să pui la bătaie puţină muncă pentru a impresiona pe cineva dincolo de prima întâlnire, dar se merită. Nu crezi că este timpul să te gândeşti la posibilităţi de termen lung ?  

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare. 

 

 

 


Citește și:

Răzbunarea incredibilă a unui soţ înşelat

Iubirea imposibilă: "M-a părăsit, a făcut un copil cu alta, iar acum mă vrea înapoi"

Horoscopul ULTIMELOR LUNI DIN 2018! Care sunt ultimele PROVOCĂRI ale anului 2018 pentru fiecare ZODIE

HOROSCOP 2019. Ce zodii îşi vor schimba viaţa radical. N-o să ştie ce le-a lovit

Maia Morgenstern se retrage: "E vremea. Muncesc de peste patruzeci de ani"

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic miercuri, 21 octombrie 2020! Nativii zodiei Capricorn au o mare surpriză în dragoste!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri