Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro pe Astrologie, avertizează! Joi va fi o zi grea! Vibraţiile si aspectele săptămânii 15 - 21 Octombrie 2018


 Miercuri 17 Octombrie, o zi mai complexă către ceasurile prânzului datorită oscilaţiilor, nehotărârii şi comportamentului dual la care va trebui să renunţăm de la primele ore ale dimineţii! Generozitatea poate fi un defect şi implicarea în anumite acţiuni contrar voinţei altora nu ne defineşte propia personalitate.  

 

Va trebui să avem în vedere că popularitatea, imaginea vor fi în descreştere şi numai mobilizarea afectivo-emoţională ne va aduce de câştigat, o serie de oportunităţi şi realizări. Trebuie să armonizam raporturile şi relaţiile din interiorul căminului pentru că va fi o zi a alegerilor proaste dacă nu vom gândi de două ori înainte de a acţionă. Rolul nostru de buni mediatori va trebui cultivat în interiorul casei. 

 

Astăzi nu sunt binevenite deciziile în planul imobiliar pentru că putem avea de pierdut şi asta tot generozităţii noastre. Considerând că rudele şi apropiaţii ne sunt loiali, se prea poate să ne înşelăm în aşteptările noastre. 

 

Financiar va fi o zi a oscilaţiilor, nemulţumirilor şi acţiunilor potrivnice câştigurilor. Nu va trebui să dăm bani cu împrumut, să nu ne hazardăm în operatuni financiare care nu îşi au rostul şi să ne cumpătam în cheltuieli.  

 

Planul sănătăţii va veni şi va scoate în evidenţa afecţiunile digestive, pentru bolnavii cu afecţiuni cronice va fi o zi mai delicată. Nutriţia va fi un element important al zilei şi nu sunt binevenite excesele alimentare sau curele de slăbire.  

 

O zi care se poate modela uşor, dacă vom ţine cont de starea noastră afectivo emoţională şi vom media rporturile cu propria noastră familie şi mebrii ei! 

   

O zi complicată de Joi 18 Octombrie a.c. în care putem să ne pierdem cu firea şi din acest punct de vedere, chiar de la primele ore ale dimineţii şi până la căderea serii greşelile, erorile se pot ţine lanţ în toate sectoarele de manifestare şi emoţiile negative să ne conducă. De aici vor rezultă replici tăioase, aicide, încordări, nervi, contradicţii şi nu vor lipsi supărările. 

   

O zi importantă în planul profesional, în care discernământul va trebui să nu ne lipsească şi asta de la primele ore ale dimineţii! Aici putem să ne exteriorizăm nu chiar aşa de bine şi contrar aşteptărilor noastre totul poate fi blocat, deficitar, complicat, răsturnări de situaţii. Şi totuşi dacă ne vom mobiliză şi se cere acest lucru şi canalizam mult mai bine intenţiile în direcţii de constructivitate şi dacă vom pune acent pe emoţiile pozitive, atunci vom evită tot ceea ce înseamnă dezastru în plan profesional. Şedinţele şi întrunirile vor fi marcate cu elemente mai puţin plăcute. Critică, neconstructivitatea, dialogul exploziv, va face din ziua de Joi o vibraţie a dezechilibrului. 

   

Raporturile sentimentale pot avea de suferit în partea a două a zilei şi îndeosebi către ceasurile serii. Coerentă, dialogul echilibrat pot evită polemicile de la neajunsuri. Totuşi pentru a se propagă nuanţa pozitivă va trebui că din partea ambilor parteneri să fie lăsate deoparte orgoliile şi dominarea, ideile preconcepute şi obsesiile. 

   

O zi cu probleme de sanatae şi circumstanţe care nu ne vor avantaja din punct de vedere astrologic în conformitate cu aspectele astrologice ale zilei! 

 

 


Citește și:

Horoscop: Cele mai proaste combinaţii de zodii. Cu cine să nu te cuplezi

Medicul Simona Tivadar: ”Cancerul este o boală plurifactorială. Doza face otrava”

Horoscop DRAGOSTE săptămânal 15-21 octombrie 2018. Şi pentru CUPLURI, şi pentru cei SINGURI! Te aşteaptă o discuţie importantă!

Răzbunarea incredibilă a unui soţ înşelat

Horoscop zilnic joi, 29 octombrie 2020. Nativii zodiei Balanță vor să trăiască o nouă dragoste!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Marius de la Puterea dragostei, adevărul despre despărțirea de Andreea Pirui: „Nu aș vrea să intru în detalii”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri