Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro pe Astrologie, avertizează! Joi va fi o zi grea! Vibraţiile si aspectele săptămânii 15 - 21 Octombrie 2018


 Marţi 16 Octombrie, încăpăţânarea va avea nuanţe de constructivitate, evident dacă vom şti să ne folosim de tot ceea ce înseamnă seriozitate, disciplină şi bun simţ. Luna şi prezenţa ei în Capricorn ne face mai rezervaţi, capricioşi în raporturile şi relaţiile interumane, poate genera din a două parte a zilei emoţiile negative, faptul că modul comportamental poate fi ursuz, complicat, dificil pentru celelalte persoane din jurul nostru, fie că aducem în discuţie membrii familiei, apropiaţii sau persoanele care au câte ceva de spus, este foarte probabil să nu înţelegem reacţiile celor din jur şi atunci va trebui să recurgem la strategii de comunicare pentru a descreşte în intensitate acţiunile mai puţin dorite. 

 

O zi în care din punct de vedere profesional putem excela şi ne putem arată capacităţile. Putem să ne folosim talentul sau simţul estetic pentru a consolida nuanţele comunicării, un etalon profesional care poate fi atins! Singurul aspect în plan profesional care poate genera probleme sunt raporturile şi relaţiile cu superiorii! Aici ne va trebui acea diplomaţie şi fineţe pentru a ne structură cât mai bine acţiunile şi activităţile!

 

Probleme de autoritate care din a două jumătate a zilei pot să se ducă spre extrem şi echilibrul va trebui cultivat pentru o mai bună corelare în toate acţiunile şi ideile noastre. 

 

Va trebui să ne mobilizăm mai mult în raporturile şi relaţiile cu ceilalţi membri ai familiei pentru a evită discuţiile care se pot duce în derizoriu, nemulţumiri şi neajunsurile cotidiene pentru unii! 

 

 


Citește și:

Horoscop: Cele mai proaste combinaţii de zodii. Cu cine să nu te cuplezi

Medicul Simona Tivadar: ”Cancerul este o boală plurifactorială. Doza face otrava”

Horoscop DRAGOSTE săptămânal 15-21 octombrie 2018. Şi pentru CUPLURI, şi pentru cei SINGURI! Te aşteaptă o discuţie importantă!

Răzbunarea incredibilă a unui soţ înşelat

Horoscop zilnic joi, 29 octombrie 2020. Nativii zodiei Balanță vor să trăiască o nouă dragoste!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Marius de la Puterea dragostei, adevărul despre despărțirea de Andreea Pirui: „Nu aș vrea să intru în detalii”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri