Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro în Astrologie: Vibraţiile săptămânii 5 - 11 noiembrie 2018. Luna Nouă aduce un început pentru fiecare


Chiar daca inceputul saptamanii 5 – 11 Noiembrie este epuizant si riscam sa ne consumam inutil energia, va trebui sa cautam solutii si un bioritm zilnic pentru Luni si Marti va gestiona mult mai bine dinamismul fiecaruia dintre noi; Miercuri putem pune in aplicare orice proiect si plan pentru ca fenomenul de Luna Noua in constelatia Scorpion aduce un nou inceput pentru fiecare! Depinde de noi cum vom directiona energia lunara!

Sectorul profesional va cunoaste o imbunatatire pentru moment si dincolo de unele auspicii negative, vom trece mult mai usor peste nemultumiri, in conditiile si contextul in care vom da dovada de intelegere, responsabilitate si continuitate. Sedintele si intrunrile din sectorul profesional vor aduce cu siguranta beneficii!

   Astazi este ultima zi de manifestare a Lunii in descrestere si chiar daca unii dintre noi vom fi epuizati, nuantele nu sunt atat de grave. Totusi un bioritm al zilei poate sa ne avantajeze in dozarea potentialului si al consumului emotional. 

   Raporturile si relatiile dintre noi, frati si surori pot avea de suferit in a doua parte a zilei daca nu vom fi constienti de emotiile negative. Un membru al familiei poate avea de suferit insa prin felul nostru de a fi, avem capacitatea sa ridicam moralul celorlalte persoane din jur.

   Miercuri 7 Noiembrie a.c. putem demara noi inceputuri, planuri si proiecte in care implicarea sa fie maximala. Fenomenul de Luna Noua in constelatia Scorpion predispune la acest asepct important. Orice inceput va fi promitator si daca vom avea continuitatea necesara, ajungem in cele din urma la realizare.

   Trebuie sa avem in vedere dupa ora pranzului la tendinta de a fi autoritari cu persoanele din jurul nostru care poate fi exteriorizata.

Faptul ca nu vom tolera autoritatea sau ca ne vom pierde cu firea datorita unor greseli din trecut care pot veni aici si acum in prezent ca forma de manifestare, pot cauza acel stres de care nu avem nevoie pe intreg parcursul zilei.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro în Astrologie, a prezis cutremurul de noaptea trecută: "Pământul se va cutremura la coptul strugurilor, pe Luna Plină". El...

Adio, Salman Khan! Iulia Vântur se întoarce acasă. Cine a convins-o!

Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro pe Astrologie, a prevăzut că urmează o GREVĂ GENERALĂ la metrou! Mii de bucureşteni vor fi afectaţi

Astrologul Ioan Burculet arunca bomba! Care este soarta casatoriei dintre fostul principe Nicolae si Alina! “Pot ajunge la divort" | DEZVALUIRI

Ioan Burculet, specialistul Kfetele.ro in ASTROLOGIE si PREVIZIUNI. Ce este Destinul? Cum aflam scopul nostru in viata

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Teo Trandafir revine la TV cu forțe proaspete: „Echipa mea și cu mine am pregătit tot felul de surprize”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri