Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro în Astrologie: Vibraţiile săptămânii 5 - 11 noiembrie 2018. Luna Nouă aduce un început pentru fiecare


Chiar daca inceputul saptamanii 5 – 11 Noiembrie este epuizant si riscam sa ne consumam inutil energia, va trebui sa cautam solutii si un bioritm zilnic pentru Luni si Marti va gestiona mult mai bine dinamismul fiecaruia dintre noi; Miercuri putem pune in aplicare orice proiect si plan pentru ca fenomenul de Luna Noua in constelatia Scorpion aduce un nou inceput pentru fiecare! Depinde de noi cum vom directiona energia lunara!

Prima zi din saptamana Luni 5 Noiembrie a.c. aduce deschidere catre tot ce inseamna comunicare, parteneriat, intruniri, sedinte, actiuni de semnare si implicarea documentelor importante in plan asociativ care se desfasoara in sectorul profesional si aspectele nuantate pentru tot ceea ce inseamna asociativitate! Astazi trebuie sa cultivam dinamismul pentru ca avem predispozitia sa fim mai lenti in deciziile pe care le vom lua. Mai mult, o mai buna mobilizare nu ar strica in toate planurile si directiile de peste zi!

   Raporturile si relatiile cu finantele vor trebui reconfigurate de la prima ora a diminetii. In planul activitatilor care au legatura cu vanzarile, comertul, gestionarea fondurilor in anumite directii, vor trebui sustinute si verificate.

   Sentimental inceputul de saptamana evidentiaza o latura apatica. Este important ca nu sunt nuante de irascibilitate sau polemici si din acest punct de vedere sutinerea va trebui sa cunoasca acele nuante de reciprocitate pentru a merge intr-o directie a comunicarii si constructivitatii.

   Planul sanatatii nu are mult de suferit, astfel incat va fi excelent pentru fiecare reprezentant al celor 12 semne zodiacale. Este momentul favorabil sa incercam o detoxifiere a organismului indiferent de metode, totusi fara a exagera.

   Marti 6 Noiembrie a.c. in prima parte a zilei avem la dispozitie simtul estetic pe care il putem folosi in toate activitatile si actiunile noastre.

Va fi o zi a inspiratiei de moment fie ca discutam despre planul profesional, cel personal, raporturile si relatiile socio umane sunt la nivelul asteptarilor astfel incat fuzionarea si implicarea in munca de echipa vor da rezultate.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro în Astrologie, a prezis cutremurul de noaptea trecută: "Pământul se va cutremura la coptul strugurilor, pe Luna Plină". El...

Alina Sorescu are un nou iubit!!? Ce cadou romantic a primit în plin divorț

Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro pe Astrologie, a prevăzut că urmează o GREVĂ GENERALĂ la metrou! Mii de bucureşteni vor fi afectaţi

Astrologul Ioan Burculet arunca bomba! Care este soarta casatoriei dintre fostul principe Nicolae si Alina! “Pot ajunge la divort" | DEZVALUIRI

Ioan Burculet, specialistul Kfetele.ro in ASTROLOGIE si PREVIZIUNI. Ce este Destinul? Cum aflam scopul nostru in viata

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Culiță Sterp, un nou incident pe autostradă: ,,Vai de capul meu”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri