Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro în Astrologie, a prezis cutremurul de noaptea trecută: "Pământul se va cutremura la coptul strugurilor, pe Luna Plină". El aruncă bomba: "Se pot calcula astrologic din timp nu numai cutremurele ci şi catastrofele". C


Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro în Astrologie, a prezis cutremurul de noaptea trecută. El a scris pe blogul personal că pământul se va cutremura chiar pe Luna Plină.

Ioan Burculeţ nu numai că a prezis cutremurul de 5,8 care a avut loc noaptea trecuta, ci mai multe catastrofe care au avut loc din 2006 până în prezent, ceea ce îi dă credibilitate maximă.

 

"Pamantul se va cutremura in cele din urma la coptul strugurilor, insa nu vor fi atat de multe daune. Lumea panicata se va indrepta catre un pahar din vinul proaspat la masa unde vor gusta dintr-o <gaina>", a scris el pe blogul personal.

 

"Anul acesta am prezis accidentarile in masa din luna August intr-o emisiune Tv si acum din vara am sudiat cutremurul de aseara. Nu am nici o legatura cu Seismic Center si eu merg pe mana mea", a declarat Ioan Burculeţ pentru Kfetele.ro.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Nelson Mondialu, mesaj socant despre Bianca dupa ce a vazut imaginile cu ea de la videochat!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri