Ioan Burculeţ: România lui 2019 şi evenimentele majore - abordare astrologică


Romania a pasit in anul 2019 din primele zile ca forma de manifestare cu momente de liniste pentru doar cateva zile.

In intervalul mentionat mai sus 8 – 29 Ianuarie a.c. sa nu ne fie de mirare daca acum si aici vor avea loc principalele schimbari din planul politicului, pentru ca Destinul se va evidentia prin factorii circumstantiali din jur care pot veni si dicta chiar daca noua nu ne va face placere modul in care se vor manifesta oamenii si pornirile lor. Actiunile cele mai riscante ale anului 2019 vor fi in luna ianuarie si Septembrie 2019.   

In plan financiar va fi un an al raporturilor si relatiilor bune de evolutie pentru tara noastra chiar si in contextul unei crize la nivel mondial, pentru ca tara noastra va avea suportul si rezervele care sa aduca in prim plan stabilizarea, cu toate ca anumite taxe vor creste dupa 25 Februarie a.c. tara noastra se va mai stabiliza cu acele forme de capital international. Nu va fi la orizont implicarea – din punct de vedere astrologic – a Romaniei in criza financiara, pentru ca resursele vor fi, chiar daca la limita, ele vor putea aduce functionalitatea sistemului national si al investitiilor, pentru ca in Romania vor fi investitii cu forma de capital strain.

Citeste continuarea pe https://constelatiadestinuluint.blogspot.com 

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Dezvăluire șoc despre Simina de la Puterea dragostei! ”Se crede stăpâna inimii lui Jador”! În fața cui a reușit bruneta să se dea de gol?!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Specialisti

Parteneri