Ioan Burculeţ: România lui 2019 şi evenimentele majore - abordare astrologică


Romania a pasit in anul 2019 din primele zile ca forma de manifestare cu momente de liniste pentru doar cateva zile.

Se pare la prima analiza ca tara noastra nu va avea acele nuante de protectie in planul divinitatii si sa ne pazeasca universul de un cutremur in prima parte a fenomenului numit eclipsa pentru ca da ne ducem ca si in cazul Italiei dupa cum mentionam la in acea perioada August, Septembrie 2016 cand am prezis cele 2 cutremure din Italia, ulterior avalansa de la inceputul anului 2017 cand au murit si doi romani in Italia. Ei bine acele forme de accidentari in masa au fost vizibile, identice cu ceea ce s-a intamplat in anul 2018 pe autostrada, cand o cisterna a explodat si mai mult ulterior in luna Septembrie 2018 un pod s-a prabusit si au scos la suprafata elementul de accidentare in masa, mentionat la vremea respectiva la alt post tv. Nu pot uita accidentarile in masa din Regatul Unit, acolo unde de-a lungul anului 2017 au avut loc atentatele teroriste unul dupa celalalt.

Astrologic aceste doua tari aveau sa se confrunte pe o perioada mai lunga cu acest element de negativitate! Ei bine, revenind la tara noastra, avem noroc ca intensitatea poate fi majora doar pentru luna Ianuarie si Septemrbie 2019 momente in care se pot produce adevarate schimbari si scindari. Elementul care va afecta tara noastra va avea legatura cu elementul imprevizibilitate ceea ce poate fi greoi de anticipat si focusat chiar si de catre autoritati, adica in traducere atunci cand ne suprind evenimentele fara sa avem ce face! Exploziile, focul, suicidurile prin folosirea armelor de foc din doatare din partea entitatilor care au labilitatea psiho-emotionala sau care pot utiliza armele de foc pentru a se razbuna sau a-si face “dreptate” sunt doar cateva aspecte care pot contribui la un tablou nu cu totul atat de placut pentru fiecare dintre noi. Si tot acest element al imprevizibilitati pot aduce in prim plan probleme la sistemul energetic national mai mult sau mai putin pentru prima luna din an, asa ca o pana de curent, faptul ca localitati pot ramane fara curent sau ca undeva in apropierea granitelor noastre pot avea loc incidente nucleare sunt cele mai vizibile elemente din harta natala a Romaniei care sa aduca fenomenul de accidentare in masa.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Dezvăluire șoc despre Simina de la Puterea dragostei! ”Se crede stăpâna inimii lui Jador”! În fața cui a reușit bruneta să se dea de gol?!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Specialisti

Parteneri