Ioan Burculeţ: România lui 2019 şi evenimentele majore - abordare astrologică


Romania a pasit in anul 2019 din primele zile ca forma de manifestare cu momente de liniste pentru doar cateva zile.

Raporturile si relatiile internationale vor avea de suferit si incepand dupa 7 Ianuarie a.c. rasturnarile de situatie, incontrolabilitatea, influenta din exterior si principalele probleme se vor manifesta vizibil. O sa observam implicit persoane de pe teritoriul Romaniei implicate in actiuni dincolo de granite si care prin natura lor pot aduce o imagine si prejudiciu la imaginea tarii! In acelasi timp, valul de amenintari directe la adresa noastra si interdictii la care poate fi supusa tara noastra din prisma factorilor decizionali din afara tarii sunt doar cateva elemente din tablou raporturilor si relatiilor internationale prin care tara noastra va trece ca si transformare. Si daca tot am adus in discutie raporturile si relatiile internationale, anul 2019 nu va aduce decat blocaj de la inceputul anului si pana la finalul lui, evenimente care s-au mai intamplat in urma cu aproximativ 20 de ani, adica similaritatea cu anul 1978 cand atunci trebuiau sa aiba loc schimbarile majore din Romania pe care istoria o poate confirma. In orice caz, anul 1978 a fost anul de turnura pentru tara noastra si care a inceput inca din luna Martie 1977 sa se evidentieze. Evenimentele din acea perioada vor coincide cu evenimentele si influenta internationala de pe intreg parcursul anului 2019.   

In planul evenimentelor sociale va fi o luna a incordarilor si in care acestea se pot precipita cu usurinta in urma unei erori, accidentari sau alti factori care vor fi afectati. O luna a protestelor si cresterea in intesitate a acestora pentru ca planeta Marte in toata plenitudinea ei va aduce agresivitatea. Acest tranzit a avul loc si poate conduce catre similaritatea anului 2017, pentru ca ciclul este de 2 ani! In planul social, tot ceea ce are legatura cu transporturile, comunicarea, informatia, mass-media, deciziile si ordonantele, aparatul didactic si de formare, Posta Romana, telecomunicatiile, accidentele din trafic prin forma de manifestare a exploziilor, incendiile, instalatiile electrice de functionare si sistemul energetic poate fi afectat cu usurinta independent de vointa factorilor decizionali sau alte elemente circumstantiale. Evident ca forma de manifestare a multimii va fi pe masura si toate aceste aspecte se vor reglementa din 15 Februarie a.c. cand se vor stabiliza situatiile pe toate planurile si din toate punctele de vedere.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Dezvăluire șoc despre Simina de la Puterea dragostei! ”Se crede stăpâna inimii lui Jador”! În fața cui a reușit bruneta să se dea de gol?!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Specialisti

Parteneri