Ioan Burculeţ aruncă BOMBA! Astrograma lui Florin Busuioc nu arată tocmai bine: "Medicul acela nu l-a operat dintr-o întâmplare. Problemele nu se termină aici"


Forta focusata de Univers la momentul nasterii pentru Florin Busuioc, indragitul actor, nascut in Hunedoara 19 Mai 1962 – ora necunoscuta – avea sa aduca o incercare pe care acesta in cele din urma o va trece datorita destinului sau si bunatatii sufletesti de care a dat dovada pe intreg parcursul vietii!

   Astrograma grefata pe o forma a inteligentei native, un control cerebral foarte bun, profunzimea si abilitatile in comunicare aveau sa ii aduca prestigiul si cariera in acest domeniu al comunicarii si transpunerii pe scena. In acelasi timp calitatile de realizator de emisiuni Tv sunt caracteristice si o alta forma de comunicare avea sa isi puna amprenta in diminetile senine cand asa cum ne obisnuise acesta prezenta cate o problema spre solutionare.

   Conform astrogramei, principalele vulnerabilitati de-a lungul existentei aveau sa aduca in prim plan si sa evidentieze problemele de sanatate si sensibilitatea sistemului cardiovascular pentru ca de acolo s-a generat aspectul major din ziua de 6 Noiembrie a.c.

momentul infarctului. Cu toate acestea, prezentatorul si omul Florin Busuioc, are o protectie din partea destinului vizibila in astrograma sa din momentul nasterii, element care ii va aduce protectia in zona inimii iar acest lucru s-a confirmat! Interventia medicului rezident de la spitalul din Craiova nu a fost intamplatoare cum de altfel “nimic nu este intamplator in viata noastra!”

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro pe Astrologie: Vibraţiile şi aspectele săptămânii 12 - 18 Noiembrie

Banii le aduc fericirea! Ce a primit Andra de la Măruță, unele femei doar visează!

Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro în Astrologie, a prezis cutremurul de noaptea trecută: "Pământul se va cutremura la coptul strugurilor, pe Luna Plină". El...

Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro pe Astrologie, a prevăzut că urmează o GREVĂ GENERALĂ la metrou! Mii de bucureşteni vor fi afectaţi

Astrologul Ioan Burculeţ a fost in moarte clinică. Întâmplarea care i-a schimbat viaţa pentru totdeauna: "Mi-am văzut trupul pe masă si pe doctori aplecaţi asupra mea. Eu...

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

Cum se face tortul trio cu ciocolată. E unul dintre cele mai fine deserturi

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri