Incredibil! Ce trebuie să facă românii pentru a scăpa de pandemia de coronavirus. Luați aminte!


Un virusolog italian a explicat ce trebuie să favă românii, pentru a reveni la normalitate și a scăpa de pandemia de coronavirus.


In articol:

Andrea Crisanti este un virusolog din Italia care a implementat testarea masivă a populației, pentru a preveni răspândirea noului coronavirus, îmbunătățind, astfel, situația din Veneto, nordul Italiei. De asemenea, medicul a dezvăluit, în cadrul unei teleconferințe, ce măsuri trebuie să respecte populația, pentru ca restricțiile să fie ridicate.

Citeste si: S-a aflat! Nu doar bătrânii pot dezvolta forme grave de coronavirus! Există trei categorii de risc și în rândul tinerilor

Astfel, potrivit lui Andrea Crisanti, e foarte important ca toată populația să poarte masca de protecție, iar testarea masivă este cea care ne ajută să identificăm și totodată să izolăm persoanele pozitive, precum și contacții acestora.

Când va reveni România la normalitate, potrivit lui Andrea Crisanti

Specialistul Andrea Crisanti a povestit că, cel puțin în cazul Italiei, nu se poate discuta deocamdată despre redeschiderea granițelor și despre revenirea la normalitate.

românii, pandemia de coronavirus, a scăpa, virusolog, andrea crisanti
românii, pandemia de coronavirus, a scăpa, virusolog, andrea crisanti

„Înainte de a relaxa măsurile de izolare trebuie să ştim numărul aproximativ real al cazurilor de infectare, inclusiv pe grupe de vârstă, iar după ce vom afla care este ‘incidenţa’ virusului în fiecare regiune şi vom putea estima astfel că riscul este scăzut, numai atunci ne putem gândi la o revenire la normalitate,” a mărturisit Andrea Crisanti.

„Toată lumea va trebui să poarte măşti şi mănuşi, să se aplice măsurile pentru detectarea persoanelor pozitive şi a contacţilor acestora şi să „se creeze o forţă de reacţie rapidă pentru cazurile în care se identifică un focar şi să se realizeze testări masive,” a continuat faimosul virusolo, în accepțiunea căruia „numai combinând aceste măsuri se va putea conviețui cu virusul.”

Citeste si: Remdesivir ar putea fi produs și în România. Alexandru Rafila: ”Medicamentul acesta tratează coronavirusul!”

De ce nu pot fi testele de încredere? Răspunsul neașteptat

Mai mult decât atât, virusologul a deschis și subiectul testelor serologice, care demonstrează dezvoltarea anticorpilor pentru noul coronavirus, teste despre care a spus că nu sunt de încredere, pentru că multe dintre aceste teste au dat rezultate fals negative, cel puțin în regiunea în care activează Andrea Crisanti.

românii, pandemia de coronavirus, a scăpa, virusolog, andrea crisanti
românii, pandemia de coronavirus, a scăpa, virusolog, andrea crisanti

Totodată, folosirea acestor teste pentru a certifica imunitatea dobândită de o anumită persoană față de noul coronavirus, este considerată de virusologul italian „o prostie”. Cu toate acestea, Andrea a declarat că prin testele serologice pot fi descoperite persoanele asimptomatice, dar care sunt infectate cu noul coronavirus și că așa italienii pot estima mai bine nivelul real de extindere al pandemiei.

Citeste si: Ce se poate întâmpla în România după Paști? Este incredibil ce au observat epidemiologii


Abonează-te pe

Citește și:

S-a aflat! Nu doar bătrânii pot dezvolta forme grave de coronavirus! Există trei categorii de risc și în rândul tinerilor

Theo Rose a dat cărțile pe față! Cu ce bărbat din showbiz s-ar mărita: ”Îl iubesc de mică”

Ce se poate întâmpla în România după Paști? Este incredibil ce au observat epidemiologii

Veste incredibilă din partea lui Alexandru Rafila! Un medicament dă rezultate excepționale contra coronavirus

Ultima oră! S-a descoperit un nou simptom de coronavirus și este extrem de grav, îți afectează cel mai important organ

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic miercuri, 14 aprilie 2021! Află ce zodie achiziționează o casă!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri