Ierburi magice care alungă toate relele şi necazurile


In tradiţia românească s-au adunat numeroase leacuri cu ierburi magice care au puteri împotriva relelor. Pe vremuri le spuneam duhuri şi necazuri, azi le mai spunem şi energii negative, dar esenţa este aceeaşi.

Cele mai puternice ierburi magice care pot alunga influenţele nefaste din viaţa noastră sunt şi cele mai comune. Uneori le folosim în bucătărie, fără să ştim câte beneficii au şi pentru starea noastră de spirit. Iată câteva dintre cele mai cunoscute şi cum trebuie să le foloseşti.

Busuiocul, printre cele mai puternice ierburi magice

Numele busuiocului vine din grecescul ”basilicon” care denumea o serie de uleiuri tămăduitoare din vremurile biblice. Legenda spune că busuiocul creştea pe dealul pe care a fost răstignit Iisus, iar Împărăteasa Elena l-a adus cu ea la Constantinopole. Este una dintre cele mai vechi plante medicinale, deosebit de apreciată pentru proprietăţile ei terapeutice.

Busuiocul este folosit proaspăt şi în preparatele tradiţionale, să le dăm un gust deosebit, dar cel mai des îl aducem acasă de la biserică, stropit cu apă sfinţită.

citeste continuarea pe apgina urmatoare >>>

 

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Ce se întâmplă în organismul tău când mănânci șorici! Avertismentul medicilor

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri