Scrisori de dragoste pline de emoţii care nu au fost trimise niciodată, stranse intr-o carte de o tânără


Oamenii care nu-şi pot exprima deschis sentimentele faţă de cei care contează pentru ei apelează adesea la scrisori. Unii îşi pun gândurile pe hârtie, alţii lasă mesaje într-o sticlă aruncată în mare. Alţii le postează pe un blog creat special pentru anonimii care nu vor sau nu ştiu să-i spună iubirii pe nume.

În martie 2015, când a creat acest blog, Emily Trunko nu-şi imagina ce succes va avea cu el. Mii de oameni din aproape toată lumea i-au trimis scrisori în care îşi descriau sentimentele de iubire sau de ură, frustrările sau neajunsurile vieţii de cuplu, gânduri pe care nu le-au putut transmite niciodată celor dragi lor. Emily le-a strâns pe toate, le-a postat pe blogul ei aşa cum le-a primit. În 2016 a selectat 160 dintre ele şi le-a pus într-o carte care se bucură şi acum de succes.

Iată câteva dintre epistolele care nu au ajuns niciodată la destinatarii lor, dar care au avut puterea de a-i încuraja pe alţii să-şi spună povestea de viaţă.

Dragă d
Sper că într-o zi voi avea capacitatea să-ţi spun toate astea în persoană. Sper că într-o zi te vei opri din a pretinde că te ascunzi de o teamă care nu există; o teamă care paralizează doar dacă o laşi. Iar tu, dragul meu prieten, eşyi un maestru manipulator în a ţine această frică la ţărm. Suficient de aproape că s-o poţi vedea (…)

Mi-am dat seama că te iubesc atunci când stăteam împreună în maşina mea în parcarea de la Target şi mâncăm Twizzlers şi spuneam lucruri minunate despre nişte nimicuri. M-aş fi uitat în ochii tăi că să văd stelele, dar am ştiut că eram complet vulnerabilă. Am ales să-ţi acord toată încrederea mea. Şi am sperat. Şi m-am rugat că nu ma vei răni mai mult decât ai făcut-o înainte (…)

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Sex in Evul Mediu!? Metodele inimaginabile prin care era pedepsită sodomia şi de ce era tolerată prostituţia

Imagini șocante! O vedetă din România cântărește cât un COPIL!

Când copilul tău e gay! Poveştile năucitoare ale părintilor ROMÂNI care au copii "diferiţi"

„Sunt o lesbiană măritată cu un bărbat“. Confesiunile unei femei pentru care căsnicia este un supliciu

Boala care ucide în somn. Simptomele sunt „subtile“, iar mulţi oameni nu află niciodată că sunt în pericol să moară

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic vineri, 22 ianuarie 2021! O zodie face prea multe sacrificii pentru persoana iubită!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri