HOROSCOP URANIA pentru 3 – 9 noiembrie 2018. Gemenii sunt dispuşi spre aventură, Taurii au probleme în cuplu


HOROSCOP. Previziuni Urania pentru perioada 3 – 9 noiembrie 2018. Uranus revine în zodia Berbecului. Jupiter va intra în zodia Săgetătorului. Luna Nouă în Scorpion.

 

HOROSCOP.  Berbec

 

Între 3 şi 4 noiembrie dimineaţa, activităţi curente, muncă din obligaţie, rutină. Discrete tulburări digestive cauzate de oboseală, stres, regim alimentar dezordonat sau neindicat. Între 4 noiembrie, după ora 11, şi 6 noiembrie după-amiaza, relaţii cu partenerii blânde, politicoase sau relativ armonice, fără a permite însă, atunci când va fi vorba de relaţii conflictuale, o împăcare.

 

HOROSCOP. Pe 6 noiembrie, Uranus va reveni în zodia Berbecului, semn în care va rămâne până pe 6 martie 2019, ceea ce le va permite persoanelor născute în acest semn să refacă traseele existenţiale greşite (corectare), sau să readucă în actualitate soluţii şi aspecte de viaţă nepuse în practică. Reevaluări necesare înaintea încheierii unei etape importante din biografia lor. Între 6 noiembrie, după ora 15:03′, şi 8 noiembrie seara, preocupări materiale, provocate de dorinţa sau nevoia imperioasă de a primi o susţinere financiară.

 

HOROSCOP. Reacţii intense pe fondul fazei de Lună Nouă în Scorpion care va avea loc în ziua de 7 noiembrie şi care ar putea scoate la iveală una sau mai multe nereguli care pun în pericol un demers ce ar trebui să le fie favorabil. Pe 8 noiembrie, Jupiter va intra în zodia Săgetătorului, şi le va da forţă, vigoare şi ambiţie în a progresa profesional; etapă de un an (până în decembrie 2019) de mare entuziasm, de speranţe, planuri şi realizări. Străinătatea poate fi, pentru unii, un cadru propice sau mai bun decât cel de acasă pentru emancipare şi succes.

 

HOROSCOP. Între 8 noiembrie, după ora 21, şi 9 noiembrie, Berbecii vor fi foarte motivaţi să facă schimbări în statutul lor pentru a ajunge la rezultatul dorit în carieră acceptând, pentru asta, să se supună unui regim special de viaţă, cu mai puţină distracţie şi mai mult efort de învăţare, aprofundare, susţinere a unui examen. Posibile conflicte şi furtuni conjugale în oricare zi din răstimpul analizat.

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare. 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Focar de coronavirus în Dâmbovița! Peste o sută de persoane de la un centru de îngrijire au fost testate pozitiv

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri