Nella Angheluţă s-a pozat cu noul ei iubit, în timp de Jaguarul este în Republica Dominicană: "Bun rău de tot la vorbe şi ,,masterand" la iubit”


Prietenii au aflat că Nella Angheluţă s-a pozat cu noul ei iubit.

 

De curând, Nella Angheluţă s-a pozat cu noul ei iubit. După ce s-a separat de Ionuţ Jaguarul, pe care l-a acuzat de infidelitate, Nella nu s-a afişat la braţul vreunui bărbat. Recent, însă, ea s-a fotografiat pe o canapea, aşezată în poalele unui bărbat, în timp ce mâinile acestuia îi mângâie picioarele. Nella Angheluţă s-a pozat cu noul ei iubit: “Discret, romantic şi mereu atent la fericirea ei"

“Discret, romantic şi mereu atent la fericirea ei, un gentleman îi aduce zâmbete în suflet şi în privire scântei. Cu o eleganţă debordantă, lipsit de inhibiţii şi fără reţineri la momentul potrivit, bun rău de tot la vorbe şi ,,masterand" la iubit”, a postat Nella.

Nella Angheluţă s-a pozat cu noul ei iubit. Acesta i-a oferit trandafiri roşii

Recent, Nella Angheluţă s-a pozat cu noul ei iubit. Canapeaua pe care au stat cei doi e în apropierea unei mese pe care se află un platou cu prăjituri, iar la câţiva paşi se poate observa un imens buchet de trandafiri roşii. În timp ce Nella se află în plină idilă, Ionuţ Jaguarul este în Republica Dominicană, unde antrenează echipa Războinicilor.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Cutremur puternic în Turcia, de 6,8 grade. Mai multe clădiri s-au prăbușit: 20 de morți și sute de răniți

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri