A murit Mudava, „vraciul“ lui Ceauşescu. Mărturia fiului său. A refuzat tratamentul pentru bolile de care suferea


Bioenergeticianul Constantin Mudava, supranumit vindecătorul lui Nicolae Ceaşescu, a murit după ce a suferit de mai multe afecţiuni. Fiul său, George Mudava (46 de ani), a declarat pentru „Adevărul” că acesta a încercat să îi transmită câteva vorbe înainte de a muri, dar nu mai era coerent.

Constantin Mudava a murit, joi, la vârsta de 82 de ani, în secţia Îngrijiri Paliative a spitalului din Târgovişte, unde fusese internat în urma unui infarct în urmă cu două săptămâni.

„Ne-a schimbat viaţa”

George Mudava spune că de puterile tatălui său a a flat o ţară întreagă şi nu numai. Anumite persoane au încercat să îl cheme în America, dar a refuzat. „Faima pe care el a căpătat-o ne-a schimbat viaţa. Am încercat şi el, şi noi, să rămânem oameni normali, să nu ni se urce la cap. A ştiu că avea o putere a lui şi a mizat pe ea. A văzut lucrurile în felul său, din perspectiva puterii lui.

Am înţeles puterea pe care o avea. Poate că nu l-am aprobat mereu, dar l-am înţeles, dovadă că am fost apropiaţi tot timpul. A tratat foarte multă lume celebră, dar care eu nici nu ştiu. Au tras oameni de el să se ducă în America, dar a refuzat. A mers prin câteva ţări din Europa, dar s-a întors”, a spus fiul lui Mudava.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Citește și:

Nella Angheluţă s-a pozat cu noul ei iubit, în timp de Jaguarul este în Republica Dominicană: "Bun rău de tot la vorbe şi ,,masterand" la iubit”

Rugăciune puternică de sâmbătă morţilor. Face minuni!

Bărbaţii au răspuns la 40 întrebări delicate despre sex! Răspunsurile lor te vor surprinde la maxim

Veste proastă pentru bugetari! Guvernul ia în calcul reducerea personalului

Maia Morgenstern se retrage: "E vremea. Muncesc de peste patruzeci de ani"

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic miercuri, 21 octombrie 2020! Nativii zodiei Capricorn au o mare surpriză în dragoste!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri