Horoscop Urania 16 - 22 septembrie 2017: Momente de cumpănă, stres, pierderi băneşti, dar şi prieteni noi


Lună Nouă în zodia Fecioarei, Soarele va intra în zodia Balanţei, Echinocţiul de Toamnă pe 22 septembrie, citeşte previziunile pentru fiecare zodie.

Berbec

În primele ore ale zilei de 16 septembrie, preocupări legate de casă, gospodărie, familie, relaţii cu rudele marcate de nemulţumiri, contradicţii sau situaţii speciale, neobişnuite care le pun răbdarea la încercare. Între 16 septembrie, după ora 04:09′, şi dimineaţa zilei de 18 septembrie, relaţiile afective vor provoca situaţii fierbinţi: pentru unii, ele pot fi provocatoare, pentru alţii, promiţătoare şi dătătoare de speranţe. Mai delicată va fi relaţia Berbecilor – părinţi cu copiii lor; puşi în faţa unor comportamente excentrice sau egoiste ale celor mici, maturii ar putea avea reacţii brutale. Între 18 septembrie, după ora 07:53′, şi miezul zilei de 20 septembrie, vor predomina chestiunile curente, legate de activitatea depusă la locul de muncă: conjuncţia Mercur/Marte îi poate aduce pe nativi limita răbdării cu privire la neajunsurile din regimul muncii şi, poate, al salarizării, de unde şi un semnificativ potenţial astral spre discuţii cu tentă conflictuală sau propuneri organizatorice care vor fi primite de către şefi cu reticenţă sau chiar cu ostilitate. În ziua de 20 septembrie, la ora 09:30′, va avea loc faza de Lună Nouă în Fecioară care va impune o atenţie sporită faţă de mai multe disfuncţii organice digestive şi/sau hepatice, minore, dar supărătoare.

Pe 20 septembrie, la ora 04:16′, planeta Venus va intra în zodia Fecioarei, marcându-le sectorul muncii şi al sănătăţii până pe 14 octombrie a.c. Între 20 septembrie, după ora 13:06′, şi seara zilei de 22 septembrie, opoziţia la grad foarte strâns a planetelor Uranus/Jupiter poate aduce fiecărui nativ, în funcţie de vârstă şi loc în societate sau miză personală, discordii conjugale, conflicte parteneriale, evoluţie aspră a litigiilor şi proceselor care, din 22 septembrie, după ora 20:40′, vor primi şi influenţa Soarelui, care va intra în această zi, la ora 23:02′, în zodia Balanţei, amplificând starea de stres şi dezechilibru interior.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Horoscop

Luna Căpșună- cum afectează zodiile? Fenomenul de Lună Roz este extrem de rar!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri